Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όταν ο ανεφοδιασμός… πονάει  (video)

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν ο ανεφοδιασμός… πονάει (video)

ΝΕΑ

Όταν ο ανεφοδιασμός… πονάει (video)

ΝΕΑ

Όλοι μισούμε την στιγμή, που τελειώνει το καύσιμο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μας. Οι περισσότεροι γιατί η τιμή της βενζίνης έχει… εκτοξευθεί και άλλοι γιατί, πρέπει να… κοπιάσουν πολύ.

Advertisement
Advertisement

Η ταλαιπωρία που περνά ένας ιδιοκτήτης VW Golf GTI για να βάλει βενζίνη ξεπερνά το σοκ των τιμών των καυσίμων.

Η παροιμία «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» ταιριάζει γάντι στον κάτοχο του VW Golf GTI (mk7), το οποίο χαμήλωσε τόσο πολύ, που η απλή διαδικασία ανεφοδιασμού έχει γίνει κόπος. Επίσης ο ιδιοκτήτης του Golf δεν μπορεί να πει στον υπάλληλο του πρατηρίου: «Γέμισέ το» γιατί για να γίνει αυτό πρέπει να… αφαιρεθεί ο πίσω δεξιά τροχός.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik tok, ο χρήστης «mkvtay»  μοιράζεται τον ανορθόδοξο τρόπο, που γεμίζει το ρεζερβουάρ του Mk7 Golf GTI του. Όπως βλέπετε το Golf GTI του δεν είναι ένα συνηθισμένο hatchback αλλά ένα πολύ χαμηλό αυτοκίνητο. Τόσο χαμηλό που για να κερδίσει… πόντους στέκεται με τη μέγιστη κλίση, που μπορούν να έχουν οι τροχοί του.

Για τον λόγο αυτό έπρεπε να αφαιρεθεί ένα κομμάτι του σωλήνα που πηγαίνει από τον «λαιμό» πλήρωσης στο ρεζερβουάρ. Έτσι ο ιδιοκτήτης του Golf GTI κάθε φορά που βάζει βενζίνη πρέπει να: Σηκώνει το αυτοκίνητο και να αφαιρεί τον τροχό, να συμπληρώνει το κομμάτι σωλήνα που λείπει και να βάζει καύσιμο.

Advertisement

Μια λύση σε αυτό το πρόβλημα –όπως τόνισαν πολλοί σχολιαστές της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης– είναι η μεταφορά της δεξαμενής καυσίμου στο πορτμπαγκάζ. Ωστόσο, φαίνεται ότι το πορτμπαγκάζ αυτού του GTI είναι ήδη γεμάτο, πιθανότατα με ηχεία, που συνήθως κοσμούν τέτοια μοντέλα.

Αλήθεια εσείς πόσο μακριά θα… πηγαίνατε για να ξεχωρίσετε;

@mkvtay #fyp #static #carsoftiktok #foryoupage #vw #camber #volkswagen #stance #viral #cambergang #scrape #mk7 #gti #gas ♬ Me or Sum (feat. Future & Lil Baby) – Nardo Wick
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Volkswagen Golf GTI vs Golf GTD
To BBS Concept είναι ένα VW Golf GTI με ρετρό εμφάνιση
VW Golf GTI: Πιο πλατύ δεν γίνεται