Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όνειρο ήταν και πάει μέσα σε μόλις 18 λεπτά!

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όνειρο ήταν και πάει μέσα σε μόλις 18 λεπτά!

ΝΕΑ

Όνειρο ήταν και πάει μέσα σε μόλις 18 λεπτά!

ΝΕΑ

Συνήθως κάποια πανάκριβα supercars ξεπουλάνε μέσα σε λίγα λεπτά. Σε αυτό το club μπαίνει πλέον και το κουκλίστικο Citroen Ami Buggy.

Advertisement
Advertisement

H Citroen φαίνεται ότι έχει χτυπήσει μια φλέβα χρυσού με το Ami, καθώς το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης έχει γίνει αντικείμενο λατρείας σε όλες τις χώρες που κυκλοφορεί. Και σημειώνει μάλιστα και πολύ αξιόλογες πωλήσεις (πάνω από 21.000 μονάδες από τον Απρίλιο) αν σκεφτούμε πόσο ειδικό μοντέλο είναι.

Πριν λίγες ημέρες η εταιρία παρουσίασε και το “καλοκαιρινό” αδελφάκι του, το Ami Buggy. Μία έκδοση με πιο χαλαρή διάθεση που μας γυρίζει σε πιο αγνές και ανέμελες ημέρες της αυτοκίνησης.

Χωρίς πλευρικές πόρτες, με υφασμάτινη οροφή που αφαιρείται και αρκετό χρώμα στην σχεδίαση που έχει και off road αναφορές, το Ami Buggy έγινε αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκινητικά trends των τελευταίων μηνών.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen πάντως είχε αποφασίσει ότι θα το κατασκευάσει σε μόλις 50 μονάδες. Και ότι, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, θα τις πουλήσει μόνο σε Γάλλους πελάτες.

Η έναρξη των πωλήσεων είχε ανακοινωθεί για την 21η Ιουνίου στο site της εταιρίας. Σύμφωνα με την Citroen πάνω από 1.800 υποψήφιοι πελάτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον, και τα 50 κομμάτια κατάφεραν να πωληθούν σε μόλις 18 λεπτά!

Advertisement

Οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν στα μέσα Αυγούστου στους Γάλλους ιδιοκτήτες τους. Όσο για το αν θα υπάρξει επέκταση της παραγωγής σε μεγαλύτερους αριθμούς και για άλλες χώρες, η τεράστια αποδοχή που έτυχε αυτό το πρώτο “πείραμα”, μάλλον υποχρεώνει την Citroen να κάνει το μεγάλο βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μυκονόοοος! Το Citroen Ami Buggy είναι το απόλυτο party animal
Citroen Ami: Unboxing Στο Golden Hall
Δοκιμή: Citroen Ami

Advertisement