Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen Ami: Unboxing Στο Golden Hall

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Ami: Unboxing Στο Golden Hall

ΝΕΑ

Citroen Ami: Unboxing Στο Golden Hall

ΝΕΑ

Οι επισκέπτες του Golden Hall έχουν τη δυνατότητα, να συναντήσουν το μοναδικό Citroen Ami, το όχημα μικροκινητικότητας που έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά μέσω των διακριτικών του χαρακτηριστικών.

Advertisement
Advertisement

Το Ami θα βρίσκεται κατά την περίοδο του Πάσχα, των ενδιάμεσων εκπτώσεων και όχι μόνο στο πιο premium εμπορικό κέντρο της Αττικής. Πώς όμως βρέθηκε εκεί;

Το Citroen Ami μεταφέρθηκε σε ένα XL Miniature Box εντός του Golden Hall. Με αυτό τον τρόπο το πιο Μικρό Μεγάλο Nέο της Citroen παρουσιάζεται στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το Citroen Ami αποκαλύπτεται…

Το Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroen για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2. Η προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών στην Ελλάδα) και η προσιτή τιμή του, οι συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, καθώς και η άνετη μεταφορά δύο ατόμων το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά.

Advertisement
Advertisement

Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα. Το Citroen Ami είναι ο πραγματικός “φίλος” που όλοι θέλουν να έχουν, απλός, προσιτός, ευχάριστος και πάντα με στυλ.

Advertisement

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την αγορά και την παράδοσή του. Η τιμή εκκίνησης του οχήματος που ανέρχεται στις 6.500 ευρώ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000€ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen Ami
Θα μπορούν να ασφαλίζονται για κλοπή τα οχήματα τύπου Citroen Ami;
To νέο Citroen Ami των 5.500 ευρώ (video)

Advertisement