Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

On Sale Rally Team: Ολοταχώς για το Ράλλυ Ακρόπολις

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

On Sale Rally Team: Ολοταχώς για το Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

On Sale Rally Team: Ολοταχώς για το Ράλλυ Ακρόπολις

ΝΕΑ

H On Sale Rally Team συστήθηκε στον κόσμο των αγώνων το 2021, με μια εντυπωσιακή παρουσίαση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες των κορυφαίων διεθνών ομάδων, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Advertisement
Advertisement

Από τότε μέχρι σήμερα, έχοντας σταθερά ως οδηγό πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 evo τον Γιώργο Κεχαγιά, έλαβε μέρος σε 12 χωμάτινα ράλλυ.

Κορυφαία στιγμή της ομάδας, υπήρξε η κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021. Ταυτόχρονα, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου τερμάτισαν στην 19η θέση της γενικής κατάταξης, καθώς και στην 4η του WRC3, Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 για ιδιώτες οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Φέτος, η ομάδα βρίσκεται σταθερά μεταξύ των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, καθώς οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης έχουν τερματίσει δύο φορές στην δεύτερη θέση (Ολυμπιακό Ράλι, Ράλλυ Φθιώτιδος), ενώ είναι διαρκώς ανάμεσα στα ταχύτερα πληρώματα των αγώνων που συμμετέχουν.

Κάνοντας πράξη το όραμά της περί διαρκούς βελτίωσης, η On Sale Rally Team έχει διοργανώσει τρία διήμερα εκπαίδευσης για τους Γιώργο Κεχαγιά και Χρήστο Κουζιώνη. Σε αυτό το πλαίσιο, στη χώρα μας ταξίδεψε αρχικά, φιλοξενούμενος της ομάδας, ο Ιταλός Simone Campedelli, ενώ εν συνεχεία στην Ελλάδα βρέθηκε δις, ο δύο φορές Πρωταθλητής Ιταλίας, Andrea Crugnola.

Advertisement

Μετά από συνολικά 6 ημέρες εκπαίδευσης-δοκιμών (2 ημέρες ο Campedelli και 4 ημέρες ο Crugnola), αμφότεροι αναγνώρισαν το ταλέντο του οδηγού μας Γιώργου Κεχαγιά, καθώς και την επαγγελματική λειτουργία της On Sale Rally Team.

Ο πιο πρόσφατος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, που ήταν το Ράλλυ Φθιώτιδος (Κυριακή 2 Ιουλίου), είναι κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους της ομάδας, αφού οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με το Skoda Fabia Rally2 evo, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από θεατές, καθώς και αντιπάλους, για την απόδοσή τους.

Advertisement

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale Νίκος Κωνσταντόπουλος δήλωσε σχετικά:
“Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της On Sale Rally Team, θέσαμε ψηλά τον πήχη. Στόχος μας είναι όχι μόνο να πρωταγωνιστούμε στους αγώνες που συμμετέχουμε, αλλά να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας μας, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο των κορυφαίων διεθνών ομάδων”.

Ο επόμενος αγώνας στο πρόγραμμα της On Sale Rally Team είναι το θρυλικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, 10ος γύρος του WRC και μεγάλη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, στις 7-10 Σεπτεμβρίου. Εκεί όπου η ομάδα ευελπιστεί να κάνει την ευχάριστη έκπληξη…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε και στο WRC 10 (+video)
ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Πρώτα η ασφάλεια!
Hamilton: Θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί για αγώνες