Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

70 Χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Ψηφίστε τους καλύτερους!

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

70 Χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Ψηφίστε τους καλύτερους!

ΑΓΩΝΕΣ

70 Χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Ψηφίστε τους καλύτερους!

ΑΓΩΝΕΣ

Η εφετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για το Ράλλυ Ακρόπολις. Εβδομήντα χρόνια ιστορίας, από τότε που μια παρέα φίλων ξεκίνησε για μια πολυήμερη περιπέτεια η οποία έμελλε να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου motorsport.

Advertisement
Advertisement

Πώς να ορίσει κάποιος την ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις; Δύσκολη αποστολή. Ο καθένας μας έχει ζήσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έχει βιώσει την εμπειρία της διεξαγωγής του με τον μοναδικό τρόπο που σου επιτρέπει ο θρύλος του.

Στην εβδομηντάχρονη ιστορία του το Ράλλυ Ακρόπολις έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Οι πρωταγωνιστές του ήταν πολλοί και σημαντικοί για τα ράλι και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θεσμοθετήθηκε ως τέτοιο πριν από 50 χρόνια.

Ψηφίστε τους καλύτερους!
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης εφέτος, 70 χρόνων από τη διεξαγωγή του 1ου Ράλλυ Ακρόπολις, οι διοργανωτές του Acropolis Rally Hall Of Fame powered by betsson δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να ψηφίσουμε ηλεκτρονικά ό,τι καλύτερο έχουμε να θυμηθούμε από τον Εθνικό μας αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Η ψηφοφορία διενεργείται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.acropolisrally.gr) και περιλαμβάνει την επιλογή μας για:

  • Τον καλύτερο Έλληνα οδηγό.
  • Τον καλύτερο ξένο οδηγό.
  • Τον καλύτερο Έλληνα συνοδηγό.
  • Τον καλύτερο ξένο συνοδηγό.
  • Το καλύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο που πέρασε από τα βουνά της χώρας μας.
  • Την καλύτερη Ειδική Διαδρομή.

Κάθε συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία αυτόματα αποτελεί και συμμετοχή στον αντίστοιχο διαγωνισμό (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), όπου, έπειτα από κλήρωση, θα δοθούν:

  • 50 διπλές προσκλήσεις για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023 που θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
  • 15 θέσεις σε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης σε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο 8 ωρών, ασφαλούς, οικονομικής οδήγησης και car control, σε συνεργασία με την Driving Academy στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης στο Μαρκόπουλο, σε μέρα και ώρα που θα αποφασίσει ο διοργανωτής
  • 5 πλήρη σετ (1 jockey, 1 t-shirt, 1 hoodie, 1 μπρελόκ, 1 κούπα) από το επίσημο Merchandise των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για το Ford Focus WRC του Colin McRae; (+video)
Οι αφανείς ήρωες του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με υπέρ-ειδική στο κέντρο της Αθήνας!