Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε και στο WRC 10 (+video)

Ελλάδα 17:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε και στο WRC 10 (+video)

ΝΕΑ

Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε και στο WRC 10 (+video)

ΝΕΑ

Η επισημοποίηση της επαναφοράς του Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC για άλλα τρία χρόνια, έφερε την επανεμφάνισή του και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, όπως το WRC 10.

Advertisement
Advertisement

Είναι αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που αφορά κυρίως του λάτρεις των παιχνιδιών του είδους και ιδιαίτερα τους έλληνες που θα μπορούν να οδηγούν στις ελληνικές ειδικές διαδρομές.

Το WRC 10 της Nacon παρουσιάζεται με μια ακόμα αναβάθμιση, στην οποία περιλαμβάνονται κάποιες ενημερώσεις σε ότι έχει να κάνει με τη λίστα των διαθέσιμων αυτοκινήτων για τους παίκτες αλλά και των αγώνων όπου μπορούν να ανταγωνιστούν. Συνολικά πέντε νέα επετειακά events προστέθηκαν στο παιχνίδι και όλα υπόσχονται μια εντυπωσιακή ρεαλιστική εμπειρία gaming.

Με τη δωρεάν ενημέρωση του WRC 10 για όλους τους παίκτες, σε όλες τις συμβατές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PC, του PlayStation και του Xbox, η Nacon δίνει τη δυνατότητα και σε μια παλιά δόξα του ΠΠΡ να εμφανιστεί και πάλι.  Το Subaru Impreza της Subaru World Rally Team με τους Burns και Reid σαν πλήρωμα στο Safari Rally της Κένυας του 2000, δίνει το παρόν στη δράση και επαναφέρει μνήμες στους παλιότερους.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι ένα από τα 5 επετειακά events που προσφέρει η πρόσφατη ενημέρωση. Τα άλλα τέσσερα είναι τα Ράλι Αργεντινής το 1994 με τον Didier Auriol και τον Bernard Occelli με το Toyota Celica Turbo 4WD, Ράλι Αργεντινής το 2004 με τους Carlos Sainz και Marc Martí στο Citroen Xsara WRC τους, Ράλι Γερμανίας το 2002 με τους Sébastien Loeb και Daniel Elena στο Citroën Xsara WRC και το Ράλι Μεξικού το 2016 με τους Jari-Matti Latvala και Miikka Anttila στο Volkswagen Polo R WRC τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
WRC Ράλι Μόντσα: Πρωτάθλημα για Ogier και Toyota!
Ford: Η βοήθεια του gaming στις δοκιμές αυτοκινήτων
Αυτόνομα αυτοκίνητα: Έρχονται καμπίνες τύπου gaming room;

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement