Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλη η ανοησία του TikTok στους διαφανείς τροχούς μιας Supra! (+video)

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλη η ανοησία του TikTok στους διαφανείς τροχούς μιας Supra! (+video)

ΝΕΑ

Όλη η ανοησία του TikTok στους διαφανείς τροχούς μιας Supra! (+video)

ΝΕΑ

Τα social media, και δη το TikTok είναι αποτελούν πεδίο για επίδειξη κάθε είδους ανοησίας. Αλλά αυτή εδώ το… τερματίζει.

Advertisement
Advertisement

Το ότι ζούμε στον κόσμο των social media όπου λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας οδηγούν τους ανθρώπους να παράγουν υλικό και ιδέες που δεν έχουν κανένα νόημα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε.

Όμως δεν παύουν να υπάρχουν και οι εκπλήξεις για το που θα μπορούσε να καταλήξει όλο αυτό. Ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τα αυτοκίνητα, όπου ο κάθε πικραμένος κάνει ότι του κατεβάσει η νοσηρή συνήθως φαντασία του.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό που βλέπουμε στο video. Πρόκειται για μία Toyota Supra MK4 η οποία βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να πρέπει να κινηθεί πάνω σε διάφανους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε είναι ακρυλικό ή πολυκαρβονικό, και όπως φαίνεται τελικά “λειτούργησε” με βάση τις προδιαγραφές που είχε βάλει ο εμπνευστής του.

Το βίντεο μοιράστηκε στο TikTok από τον χρήστη @rota.do.caos και έγινε viral στο Reddit. Και βέβαια οι ρόδες αν και διάφανες δεν είναι κατασκευασμένες από γυαλί αλλά από κάποιο άλλο συνθετικό υλικό.

Το πως καταφέρνει η δύσμοιρη Supra να καταφέρνει να κάνει μερικά μέτρα είναι άξιο περιέργειας και πολλών κλικ στην ανάρτηση που έφερε όπως ήταν αναμενόμενο πολλούς νέους ακόλουθους στον εμπνευστή αυτής της ανοησίας.

Advertisement

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Και αν τα αναπαράγουμε είναι για να δείξουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία και η ματαιοδοξία των social media.

@rota.do.caos Supra Glass Tires #accident #smash #carros #desafio #acidente #batida #car ♬ Sea Of Problems Sped Up

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Χειροκίνητα κιβώτια στην επόμενη γενιά ηλεκτρικών
Toyota: Φωνητικές εντολές μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Επίσημο: Η Toyota ετοιμάζει ηλεκτρικό GR, που δοκιμάζει ο… Τογιόντα