Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Φωνητικές εντολές μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota: Φωνητικές εντολές μέσω τεχνητής νοημοσύνης

ΝΕΑ

Toyota: Φωνητικές εντολές μέσω τεχνητής νοημοσύνης

ΝΕΑ

Η Toyota θα αναβαθμίσει τα συστήματα φωνητικών εντολών με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Advertisement
Advertisement

Τα συστήματα φωνητικών εντολών στα αυτοκίνητα είναι μάλλον μια πικρή ιστορία μέχρι τώρα. Αν έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα θα έχετε διαπιστώσει ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ φτωχά και τελικά βρίσκεστε να «τσακώνεστε» με το αυτοκίνητο καθώς άλλα του λέτε και άλλα καταλαβαίνει.

Η Toyota έχει βάλει στόχο να κάνει τα συγκεκριμένα συστήματα να δουλέψουν σωστά και έξυπνα. Αυτός είναι ο λόγος που επιστρατεύει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να αναβαθμίσει την απόκριση, αλλά και την ακρίβεια των φωνητικών εντολών.

Advertisement
Advertisement

Το επόμενο λοιπόν σύστημα Arene OS της Toyota θα είναι συνδεδεμένο με περισσότερες από 200 λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μάλιστα η Toyota αναφέρει ότι η εμπειρία του χρήστη θα είναι τέτοια που θα νομίζει ότι συνομιλεί με υπάλληλο τηλεφωνικού κέντρου.

Παράλληλα με το σύστημα φωνητικών εντολών, η Toyota θα βελτιώσει και τον σχεδιασμό των ψηφιακών συστημάτων και του infotainment. Αλλά δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς θα βάλει την τεχνητή νοημοσύνη και στο κομμάτι του σχεδιασμού συνολικά του αυτοκινήτου προκειμένου να πετύχει καλύτερα αεροδυναμικά αποτελέσματα, αλλά και να επιταχύνει το χρόνο εξέλιξης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Toyota εξελίσσει τις μπαταρίες του μέλλοντος
Πότε θα δούμε το καινούργιο Toyota C-HR;
Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Prius στην Ελλάδα;