Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο ανανεωμένο Renault Captur ετοιμάζεται

Ελλάδα 4:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο ανανεωμένο Renault Captur ετοιμάζεται

ΝΕΑ

Tο ανανεωμένο Renault Captur ετοιμάζεται

ΝΕΑ

Επανασχεδίαση για το Captur από τη Renault και οι ως τώρα πληροφορίες γι’ αυτό αναφέρουν ένα διαφορετικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη Renault έχουν αρχίσει να εξελίσσουν την επανασχεδιασμένη έκδοση της δεύτερης γενιάς του Captur.

Το crossover μοντέλο (φωτογραφίες), με την χαρακτηριστική για την κατηγορία του ευρυχωρία και πρακτικότητα, πρόκειται να αλλάξει για να ταυτιστεί με την παρούσα εταιρική εικόνα που επιθυμούν οι Γάλλοι.

Οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρωτότυπα που κινούνται στον δρόμο για την εξέλιξη του αυτοκινήτου έχουν καμουφλαρισμένο τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος τού αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, οι άνθρωποι της Renault έχουν τοποθετήσει σκίαστρο στα πίσω πλαϊνά παράθυρα ώστε να αποκρυβούν οι όποιες αλλαγές στο εκεί μέρος του εσωτερικού.

Σύμφωνα με φήμες -επαναλαμβάνουμε, φήμες προς το παρόν- στο επανασχεδιασμένο Captur ίσως δημιουργηθεί και σε μια έκδοση με πιο μακρύ μεταξόνιο από αυτό που διαθέτει ήδη (σημ.: 2.639 χλστμ.).

Advertisement

Ωστόσο, κάτι τέτοιο προϋποθέτει την υιοθέτηση μιας άλλης πλατφόρμας από αυτή που υπάρχει τώρα. Σε μια τέτοια περίπτωση είτε θα είχαμε να κάνουμε με μια νέα γενιά του μοντέλου και όχι, απλώς, για επανασχεδίαση της παρούσας, είτε για μια καινούργια εκδοχή του η οποία θα προστεθεί στην γκάμα της Renault.

Πέραν αυτού, πρέπει να αναμένουμε αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, στη μάσκα και στη γρίλια, όπως και στους προφυλακτήρες. Εκεί, πιθανότατα θα έχει τη διαμόρφωση που έχουμε δει ήδη στο επανασχεδιασμένο Clio V και στο καινούργιο Rafale.

Advertisement

Έτσι, ίσως διαθέτει τα χαρακτηριστικά φώτα LED και τα φώτα ημέρας που έχουν αυτά. Φυσικά, θα έχει και το νέο εταιρικό σήμα στη μάσκα. Στο πίσω μέρος, αλλαγές αναμένονται στα φώτα και στον προφυλακτήρα, ενώ θα υπάρχουν και καινούργιας σχεδίασης τροχοί και επιπλέον χρωματισμοί για το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό, εάν εξαιρέσουμε το πίσω κάθισμα όπου μάλλον κάτι θα είναι διαφορετικό απ’ ό,τι τώρα, οι υπόλοιπες αλλαγές θα αφορούν στην τοποθέτηση έγχρωμης οθόνης 10,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων και μεγαλύτερης οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, η οποία θα είναι 9,3 ίντσες.

Advertisement

Επίσης, θα υπάρχουν νέοι χρωματισμοί της ταπετσαρίας και ενδεχομένως καλύτερα γραφικά στις οθόνες του πίνακα οργάνων, όπως και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ενημέρωσης του οδηγού.

Τέλος, αναφορικά με τους κινητήρες, δεν αναφέρονται διαφοροποιήσεις και δεν αναμένεται να υπάρχουν, καθώς πρόκειται για επανασχεδίαση και όχι για νέα γενιά τού Captur.

Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Captur Hybrid 1.3 TCe 140 EDC
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Renault Clio
Στο νέο Renault 5 τα πάντα θα είναι καινούργια!