Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

1.000 χιλιόμετρα με Nissan Qashqai e-Power

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

1.000 χιλιόμετρα με Nissan Qashqai e-Power

ΝΕΑ

1.000 χιλιόμετρα με Nissan Qashqai e-Power

ΝΕΑ

Η Nissan ανέθεσε σε μια ευρωπαϊκή ομάδα δημιουργών περιεχομένου την πρόκληση να καλύψει 1000 χιλιόμετρα σε όλη τη Σαρδηνία, χρησιμοποιώντας μόνο μία δεξαμενή καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Η νικήτρια ομάδα της πρόκλησης αποτελούνταν από τις Veronica (@verownika) & Alba (@albihm) που εκπροσώπησαν την Ισπανία.

Οι βαθμοί κατανάλωσης καυσίμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και η επίδοσή τους σε διάφορες προκλήσεις κατά τη διαδρομή, υπήρξαν τα κριτήρια για τη νίκη τους. Σαν ανταμοιβή, θα προσκληθούν από τη Nissan να παρακολουθήσουν έναν από τους αγώνες Formula E της επόμενης σεζόν.

Η πρόκληση οδήγησης της Σαρδηνίας είχε συμμετέχοντες από επτά διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι ακολούθησαν μια διαδρομή 1.000 χιλιομέτρων, απολαμβάνοντας τα εντυπωσιακά ορεινά και παράκτια τοπία του νησιού της Μεσογείου.

Advertisement
Advertisement

Ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο Olbia, με ένα γεμάτο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 55 λίτρων. Το Qashqai e-POWER έχει συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου WLTP 5,2 λίτρων/100 χλμ. παρέχοντας θεωρητική αυτονομία 1.057 χιλιομέτρων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μέλη της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης που εδρεύει στο Nissan Technical Center Europe στο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου, παρείχαν συμβουλές οικονομικής οδήγησης, εξηγώντας τα πλεονεκτήματα του συστήματος e-Pedal Step και του επιλέξιμου “B-mode”.

Advertisement

Όλες οι ομάδες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρόκληση, με μέση κατανάλωση καυσίμου 4,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα, μια εξαιρετική επίδοση που αποδεικνύει την εμβέλεια και την απόδοση του Qashqai e-POWER.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε το νέο Nissan Z Nismo εν δράσει (+ video)
Η Nissan αξιοποιεί τις δυνατότητες του Lidar (+video)
Ποιο είναι το πιο high-tech μοντέλο της Nissan;