Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche 911

Ελλάδα 17:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche 911

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche 911

ΝΕΑ

Μπορεί στην Porsche να ασχολούνται επισταμένως με την ηλεκτροκίνηση και την εξέλιξη των νέων μοντέλων τους αυτής της τεχνολογίας, ωστόσο δεν παραμελούν την 911, τον τετράτροχο «ακρογωνιαίο λίθο» τής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη γενιά τής 911, αυτή με την κωδική ονομασία «992», παρουσιάστηκε το 2019 και ο χρόνος που πέρασε έκτοτε σημαίνει την ανανέωσή της. Στην Porsche, εξελίσσουν το επανασχεδιασμένο μοντέλο το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

Στα πρωτότυπα οχήματα τα οποία έχουν εντοπιστεί να κάνουν δοκιμές, οι αλλαγές αφορούν τόσο στο εξωτερικό του αυτοκινήτου όσο και εντός του. Η «992.2», όπως είναι γνωστή μεταξύ των ανθρώπων της Porsche η ανανεωμένη εκδοχή, εμφανίστηκε στους δρόμους με πολύ ελαφρύ καμουφλάζ, γεγονός που επέτρεψε να δούμε τα στοιχεία που τη διαφοροποιούν.

Σε φωτογραφία (κάτω) που ανέβασε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης με το όνομα «germanysfinest43» μπορούμε να δούμε ότι στον εμπρός προφυλακτήρα φαίνεται να υπάρχουν πλέον στις δύο γρίλιες αυτού κάθετα τοποθετημένα πτερύγια τα οποία δείχνουν να είναι κινούμενα και να ανοίγουν όποτε χρειαστεί, είτε αυτόματα είτε από τον οδηγό, μέσω διακόπτη. Επίσης, το οβάλ πλαίσιο των προβολέων είναι επανασχεδιασμένο, συγκριτικά.

Advertisement
Advertisement

Πέραν αυτών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο πίσω μέρος του αμαξώματος των πρωτοτύπων τα φώτα δείχνουν να είναι πιο λεπτά και ενώνονται μέσω εγκάρσιας φωτεινής λωρίδας LED, όπως συμβαίνει και τώρα. Ο πίσω προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί και διαθέτει αναδιαμορφωμένο αεροδυναμικό διαχύτη.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός σε όλες τις εκδόσεις τής ανανεωμένης 911, ακόμα και στις πιο προσιτές, καταργώντας έτσι αυτόν με τις αναλογικές ενδείξεις.

Advertisement

Τέλος, αναφορικά με τους κινητήρες, δεν υπάρχουν πληροφορίες για όποιες αναβαθμίσεις σε αυτούς, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμοι σε μεγαλύτερο αριθμό εξηλεκτρισμένων εκδοχών τους, συγκριτικά με τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 RS
Πως η Porsche άλλαξε το ρου της αυτοκινητικής ιστορίας
Porsche: Γιορτάζει τα 50 χρόνια της 911 Carrera RS 2.7

Advertisement