Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Robert Kubica απογειώνει την BMW M4 στο Nurburgring (video)

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Robert Kubica απογειώνει την BMW M4 στο Nurburgring (video)

ΝΕΑ

Ο Robert Kubica απογειώνει την BMW M4 στο Nurburgring (video)

ΝΕΑ

Ο Πολωνός οδηγός της F1 οδηγεί μια νοικιασμένη BMW Μ4 στην Πράσινη Κόλαση και μας χαρίζει ένα on-board video για σεμινάριο

Advertisement
Advertisement

Τα on-board video από το Nurburgring κυκλοφορούν σε αφθονία στο διαδίκτυο όμως ακόμα και στα πιο ενδιαφέροντα από αυτά δεν είναι σύνηθες να βλέπεις έναν οδηγό της Formula 1 στο τιμόνι. Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό το πρόσφατο video με τον Robert Kubica στο τιμόνι μιας νοικιασμένης BMW M4 που κάνει το γύρο του διαδικτύου να έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες εκατομμύρια θεάσεις.

Ενδιαφέρον βέβαια έχει και η ιστορία πίσω από το video στο οποίο ο Kubica δίνει πραγματικά ένα ρεσιτάλ οδήγησης εκπλήσσοντας με το επιθετικό του στυλ και την ταχύτητα που καταφέρνει να εκμαιεύσει από την BMW M4 σε όλη τη διάρκεια του γύρου των σχεδόν 22 χιλιομέτρων του Nurburgring. Ο Πολωνός οδηγός βρισκόταν στο Nurburgring για τον αγώνα του DTM που θα γινόταν στην πίστα της F1 και σε κάποια στιγμή με ελεύθερο χρόνο επισκέφθηκε την εταιρία Apex Nurburg η οποία νοικιάζει αυτοκίνητα τα οποία μπορεί κάποιος να οδηγήσει στην θρυλική πίστα. Το περίεργο είναι πως αν και οι πάντες στην Apex φυσικά και γνώριζαν τον άνθρωπο που ζήτησε ένα από τα αυτοκίνητά τους ήταν υποχρεωμένοι από τους κανονισμούς λειτουργίας να απαιτήσουν την ύπαρξη ενός από τους εκπαιδευτές της εταιρίας στη θέση του συνοδηγού.

Robert-Kubica-onboard-Nurburgring

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι ο Misha Charoudin που βρέθηκε δίπλα στον διάσημο οδηγό από την στιγμή που δεν χρειαζόταν να δίνει συμβουλές αποφάσισε να καταγράψει τον γύρο του Kubica ο οποίος αν και παραδέχτηκε πως δεν είχε κάποια σημαντική προηγούμενη πραγματική εμπειρία στην πίστα (περάν την προπόνησης σε εξομοιωτή) ήταν από την πρώτη κιόλας στροφή καταιγιστικά γρήγορος με ένα άκρως επιθετικό στυλ το οποίο είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πολωνός οδηγός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H AMG θα κυνηγήσει το ρεκόρ της Porsche στο Nurburgring

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στο Nurburgring (VIDEO)

Advertisement

O Βασιλιάς του Ρινγκ επιστρέφει (video)

 

 

Advertisement