Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στο Nurburgring (VIDEO)

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στο Nurburgring (VIDEO)

ΝΕΑ

H νέα Mercedes-AMG GT R Black Series στο Nurburgring (VIDEO)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GT R Black Series θα αλλάξει όσα ξέρουμε για τα ικανά Coupe GT στις πίστες, είτε στα πρωταθλήματα αγώνων, είτε σε απλά track days.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι του motorsport και όχι μόνο, περιμένουν πολύ καιρό τώρα να δουν σε δράση τη νέα Mercedes-AMG GT R Black Series και το video από την πίστα του Nurburgring γίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει από τα τέλη Ιουλίου που θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο.

Καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το αυτοκίνητο, ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο έχει «συλληφθεί» από τον «κατασκοπευτικό φακό» να κάνει τους γύρους στο Nurburgring. Μην ξεγελιέστε από τον τίτλο αυτού του βίντεο που υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει τετρακύλινδρο κινητήρα. Ο twin turbo V8 θα είναι και πάλι κάτω από το μακρύ εμπρός καπό- αν και πρέπει να παραδεχτούμε πως στο video κινητήρας και εξάτμιση δεν ακούγονται τόσο επιβλητικά όσο θα πρέπει να περιμένουμε από τα αντίστοιχα της έκδοσης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η AMG GT R Black Series θα έχει περισσότερους από 700 ίππους στη διάθεση του οδηγού της, καθιστώντας τη νέα έκδοση σημαντικά πιο γρήγορη και δυνατή από την υπάρχουσα αντίστοιχη με τους 585 ίππους. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο κινητήρας που θα ξεχωρίζει πραγματικά τη Black Series από την υπόλοιπη γκάμα της  AMG GT μια και η νέα έκδοση θα έχει και σημαντικές αλλαγές προς όφελος της αεροδυναμικής της. Το Νοέμβριο του 2018, η Mercedes-AMG GT R Pro έγραψε τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας, κάνοντας ένα γύρο στο Nurburgring σε 7: 04.632. τώρα, με τη νέα έκδοση του μοντέλου Black Series, ο χρόνος αυτός φαίνεται πως δεν θα έχει και πολύ χρόνο για να φιγουράρει ως ο καλύτερος, μια και αναμένεται να μειωθεί σημαντικά –ίσως και κάτω από 7’- από τη νέα έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό που κατέχει το ρεκόρ στο Nurburgring (+VIDEO)