Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο τιμόνι της Aston Martin DBX (video)

Ελλάδα 5:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο τιμόνι της Aston Martin DBX (video)

ΝΕΑ

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο τιμόνι της Aston Martin DBX (video)

ΝΕΑ

Ο κατά κόσμον Josh O’Connor απολαμβάνει τη συμβίωσή του με το βρετανικό SUV και μας «ταξιδεύει» στη μαγική Σικελία.

Advertisement
Advertisement

Μολονότι βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην παγκόσμια αγορά, το SUV της Aston Martin, DBX, γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία, συνεισφέροντας καθοριστικά στην οικονομική ανάκαμψη της μάρκας.

Ευχαριστημένη από τις μεγάλες εμπορικές επιδόσεις του μοντέλου και αποφασισμένη να τις ενισχύσει περαιτέρω, η βρετανική μάρκα έχει εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προωθητική εκστρατεία όπου πρωταγωνιστούν δημόσια πρόσωπα.

Και αν οι οδηγικές ικανότητες του Sebastian Vettel είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς συμπεριφέρεται πίσω από το τιμόνι της DBX ένας άνθρωπος από τον χώρο του κινηματογράφου.

Advertisement
Advertisement

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube, βλέπουμε τον «Πρίγκιπα Κάρολο» της δημοφιλούς σειράς “The Crown” (To Στέμμα) να περιηγείται στους δρόμους της Σικελίας. Ο κατά κόσμον Josh O’Connor, δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα του με το πολυτελές SUV, τόσο όταν ακολουθεί κάποιες φιδίσιες διαδρομές όσο και όταν αποφασίζει να «πατήσει» χώμα.

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους που την επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλοαλγερινός σκηνοθέτης και παραγωγός Luca Guadagnino. «Από πολλές απόψεις, η Aston Martin πουλάει όνειρα. Και στόχος μας ήταν να δείξουμε αυτό το όνειρο», ανέφερε ο επικεφαλής σχεδιαστής της μάρκας, Marek Reichman, προτού συμπληρώσει τα εξής: «Είμαστε μια μάρκα 108 ετών και στο παρελθόν είχαμε βασιστεί σε διαφορετικούς τρόπους ώστε να συστηθούμε στον κόσμο. Αλλά αυτή η ταινία είναι κάτι ξεχωριστό. Μεταφέρει το πώς είναι να είσαι μέλος της Aston Martin, να είσαι πλήρως συνδεδεμένος με το πνεύμα και το ήθος της εταιρείας».

Advertisement

Η σειρά The Crown που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix βρίσκεται στην 4η σεζόν, η οποία πραγματεύεται τη θητεία της Margaret Thatcher στην πρωθυπουργία του Hνωμένου Βασιλείου και τον γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Aston Martin DBX
Απορρίφθηκε το αίτημα της Aston Martin για τον αποκλεισμό του Vettel
Επίσημο: Aston Martin Valkyrie Spider