Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μαγικό ταξίδι του Vettel με την Aston Martin DBX (video)

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μαγικό ταξίδι του Vettel με την Aston Martin DBX (video)

ΝΕΑ

Το μαγικό ταξίδι του Vettel με την Aston Martin DBX (video)

ΝΕΑ

Ο Γερμανός πιλότος της F1 περιπλανιέται σε ένα μυθικής ομορφιάς ολόλευκο τοπίο, συστήνεται με το Βόρειο Σέλας και ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο τιμόνι της Aston Martin DBX.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου ένα μήνα η Aston Martin είχε δημοσιεύσει ένα όμορφο βίντεο μέσω του οποίου μας προετοίμαζε για το συναρπαστικό ταξίδι του Sebastian Vettel πίσω από το τιμόνι της DBX.

Μολονότι περιμέναμε ένα μεγάλης διάρκειας οπτικοακουστικό υλικό, όπου θα καταδεικνύονταν οι οδηγικές ικανότητες του 33χρονου πιλότου της F1, η βρετανική εταιρεία περιορίστηκε σε ένα ολιγόλεπτο.

Η περιορισμένη διάρκεια του βίντεο, ωστόσο, δεν κρίθηκε ικανή να μας απογοητεύσει, χάρη στην κινηματογραφική δεξιότητα της Aston Martin, αλλά και των μυθικής ομορφιάς τοπίων που επιλέχθηκαν για τη λήψη των πλάνων.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικότερα, διακρίνουμε τον Vettel να επιβιβάζεται στο 8κύλινδρο SUV της εταιρείας και να απολαμβάνει μια μαγευτική περιπλάνηση σε ολόλευκο φυσικό φόντο. Highlight του ταξιδιού συνιστά το συναπάντημα του πιλότου με το Βόρειο Σέλας ή όπως είναι γνωστό «Aurora Borealis». Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψε και η απαραίτητη οδική γαρνιτούρα, με τον Vettel να επιδίδεται σε συγκρατημένες πλαγιολισθήσεις.

H Aston Martin DBX αντλεί κίνηση από έναν 8κύλινδρο twin-turbo των 4.000 κ.εκ. της AMG, ο οποίος αποδίδει 550 ps και 700 nm ροπής. Το SUV επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 4,5 sec, η τελική ταχύτητα είναι  291 χλμ./ώρα, ενώ για τη μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς μεριμνά ένα αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων.

Advertisement

Ο Vettel πίσω από το τιμόνι της Aston Martin DBX

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Jamie Chadwick: Αποκλειστική συνέντευξη της Πρωταθλήτριας του W Series
F1: Επισημοποιήθηκε το Grand Prix του Πορτιμάο
Αυτό είναι το video trailer του «Drive to Survive 3»

 

 

Advertisement