Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Όμιλος Hyundai διατηρεί τη συνεργασία του με τη FIFA

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Όμιλος Hyundai διατηρεί τη συνεργασία του με τη FIFA

ΝΕΑ

O Όμιλος Hyundai διατηρεί τη συνεργασία του με τη FIFA

ΝΕΑ

Σε επίσημη ανακοίνωσή τους, τα στελέχη του Ομίλου Hyundai και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου επιβεβαίωσαν τη διατήρηση της συνεργασίας τους ως το 2030.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Hyundai (Hyundai, Kia) θα εξακολουθήσει να είναι ο Επίσημος Προμηθευτής Οχημάτων για τις μετακινήσεις στελεχών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των κορυφαίων διοργανώσεων του θεσμού.

Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη, στα γραφεία που έχει ο νοτιοκορεατικός Όμιλος στην ελβετική πόλη.

Στη συμφωνία που υπέγραψαν ο Καρλ Κιμ, Πρόεδρος του Ομίλου, και ο Τζιάνι Ινφαντίνο, Πρόεδρος της FIFA, ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί ως το 2030.

Advertisement
Advertisement

Οι Hyundai και Kia θα παρέχουν οχήματά τους τόσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών που θα διεξαχθεί εφέτος, από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, όσο και για το επόμενο Μουντιάλ του 2026 το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Καρλ Κιμ δήλωσε σχετικά: «Αφού ανανεώσαμε τη συνεργασία μας ανυπομονούμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας στην κινητικότητα, καθώς και αυτή των συνεργατών μας, σε παγκόσμια κλίμακα. Μαζί με τη FIFA, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να ενώσουμε τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο μέσω της δύναμης που έχει το ποδόσφαιρο».

Advertisement

Από τη μεριά του ο Τζιάνι Ινφαντίνο επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Hyundai και την Kia. Με τα χρόνια, έχουν δείξει σταθερά τη δέσμευσή τους να υποστηρίζουν τη FIFA και εκτιμούμε την αφοσίωσή τους στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των τουρνουά μας.

Advertisement

»Καθώς εισερχόμαστε μαζί σε αυτή τη νέα εποχή, είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που έχουμε μπροστά μας, με την προσθήκη των Boston Dynamics και Supernal. Μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να ενώσουμε τον κόσμο μέσω του ποδοσφαίρου».

Να σημειώσουμε ότι ο Όμιλος Hyundai, εκτός από τα αυτοκίνητά του, θα διαθέτει και ρομπότ της Boston Dynamics, της αμερικανικής εταιρείας που εξαγόρασε το 2021. Επίσης, θα διαθέτει και αμιγώς ηλεκτροκίνητα ιπτάμενα οχήματα (eVTOL) τα οποία δημιουργεί η Supernal, η θυγατρική εταιρεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hyundai Exter για τις ανερχόμενες αγορές έχει ενδιαφέρον
Hyundai: Τα ρομπότ θα φορτίζουν τα ηλεκτρικά στο μέλλον (+video)
H Hyundai Motor συνεργάζεται ξανά με τον Spider-Man (+video)

Advertisement