Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Exter για τις ανερχόμενες αγορές έχει ενδιαφέρον

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Exter για τις ανερχόμενες αγορές έχει ενδιαφέρον

ΝΕΑ

Το Hyundai Exter για τις ανερχόμενες αγορές έχει ενδιαφέρον

ΝΕΑ

Με την παρουσίαση ενός νέου compact SUV, η Hyundai ενισχύει το ενδιαφέρον της για τις ανερχόμενες αγορές.

Advertisement
Advertisement

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γωνιάς του κόσμου πολλές φορές αναγκάζονται να δημιουργήσουν αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και δεν φτάνει ποτέ σε άλλες περιοχές. Η συγκεκριμένη προσέγγιση έχει λογική καθώς κάθε αγοραστική περιοχή έχει τις δικές της ανάγκες και ένα μοντέλο που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία για παράδειγμα στην Ασία, μπορεί στην Ευρώπη να πουλήσει ελάχιστα.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πάντως που ένα καινούριο αυτοκίνητο που απευθύνεται σε άλλες αγορές, θα ήταν πολύ δελεαστικό και για την αγορά της χώρας μας ή γενικά της Ευρώπης. Ένα τρανό παράδειγμα είναι το νέο Hyundai Exter το οποίο πρόσφατα παρουσιάστηκε από την κορεατική εταιρεία για μια από τις πιο ανερχόμενες αγορές του κόσμου, αυτή της Ινδίας.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα μικρό SUV με νεανικό σχεδιασμό και compact διαστάσεις το οποίο έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των SUV της Hyundai. Σχεδιαστικά το Exter είναι μοντέρνο και δυναμικό εκπέμποντας έναν περιπετειώδη χαρακτήρα χάρη στα LED φωτιστικά σώματα σχήματος «H», τα φουσκωμένα φτερά και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Ο χρωματισμός είναι χακί (Ranger Khaki) και δεν τον έχουμε συναντήσει σε μοντέλα της Hyundai στο παρελθόν. Όσο για το μηχανικό σύνολο που θα συνοδεύει το νέο Hyundai Exter, αυτό είναι το τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.2 λίτρων το οποίο αποδίδει 82 ίππους και 114 Nm ροπής.

Advertisement

Παράλληλα, θα υπάρχει και διαθέσιμος κινητήρα με διπλό καύσιμο, βενζίνης και CNG, 1.2 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 68 ίππους και 95 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι είτε μηχανικό 5τάχυτο, είτε αυτόματο και κινητήριοι τροχοί είναι οι εμπρός.

Η Hyundai αναφέρει ότι το Exter είναι ένα διεθνές μοντέλο, αλλά σε πρώτη φάση απευθύνεται στις ανερχόμενες αγορές του πλανήτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Hyundai προετοιμάζεται για το φεγγάρι
Δείτε το παρκάρισμα-κάβουρας από την Hyundai (+video)
To Hyundai Tucson είναι το best seller των κόμπακτ SUV