Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα πειραγμένο GT-R ρυμουλκεί… νταλίκα στο χιόνι (+video)

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα πειραγμένο GT-R ρυμουλκεί… νταλίκα στο χιόνι (+video)

ΝΕΑ

Ένα πειραγμένο GT-R ρυμουλκεί… νταλίκα στο χιόνι (+video)

ΝΕΑ

Η οδήγηση ενός φορτηγού με επικαθήμενο όχημα (νταλίκα) στα χιονισμένα βουνά της Ευρώπης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συνήθως οι οδηγοί τους δέχονται τη βοήθεια γερανών για να κινηθούν σε δρόμους με κλίση. Είναι όμως πραγματικά δύσκολο να φανταστεί κανείς να τους ρυμουλκούν με ένα Nissan GT-R.

Advertisement
Advertisement

Το «απίθανο» περιστατικό συνέβη σε έναν οδηγό Volvo FH από τη Βοσνία που τον τράβηξε ένα βελτιωμένο Nissan GT-R.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τον @schaefchen. Ο ιδιοκτήτης του Nissan ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού δυσκολευόταν να ανέβει στο βουνό και έτσι αποφάσισε να δώσει ένα χέρι βοήθειας ή έναν τροχό βοήθειας ή καλύτερα τέσσερις.

Το κλιπ δείχνει ένα Nissan GT-R με vinyl αυτοκόλλητα να τραβάει το τράκτορα της Volvo στον χιονισμένο δρόμο χρησιμοποιώντας έναν κίτρινο ιμάντα. Το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο γλιστράει προσπαθώντας να βρει πρόσφυση και φαίνεται να προσφέρει κάποιου είδους βοήθεια σε συνδυασμό με την φορτηγό να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σκαρφαλώσει στο βουνό.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SCHAEFCHEN (@schaefchen)

Advertisement

Το εικονιζόμενο Nissan GT-R είναι βελτιωμένο από την Madisma Performance που σημαίνει ότι έχει υψηλότερα ποσοστά ισχύος και ροπής από το μοντέλο παραγωγής. Η εταιρία προσφέρει αναβαθμίσεις έως και 1.000 ίππους για τον V6 twin-turbo 3,8 λίτρων που αποδίδει (σε νορμάλ συνθήκες) έως 600 ίππους και 652 Nm ροπής στην έκδοση Nismo .

Advertisement

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκε το 2007, το R35 GT-R παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις δυνατότητες αύξησης της ιπποδύναμης και της αξιοπιστίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H εξέλιξη του Nissan Skyline/GT-R σε 148 δευτερόλεπτα!
Nissan GT-R Nismo GT3: Ακόμη πιο ικανό…
Nissan GT-R vs Honda NSX (vid)