Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο trailer για το Fast & Furious 9 (+video)

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο trailer για το Fast & Furious 9 (+video)

ΝΕΑ

Νέο trailer για το Fast & Furious 9 (+video)

ΝΕΑ

Στο νέο trailer ο Dom Torreto ανοίγει την καρδιά του, ζητώντας από τους απανταχού σινεφίλ να στηρίξουν τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Advertisement
Advertisement

Αδειάζει σιγά-σιγά η κλεψύδρα για την πρεμιέρα του Fast & Furious 9 που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου.

Η Universal αφουγκράζεται την αγωνία των σινεφίλ και στο πλαίσιο αυτό έχει εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα δυναμική εκστρατεία με εντυπωσιακά trailers.

Πριν από λίγες μέρες συστηθήκαμε με τη μετατροπή μιας Pontiac Fiero σε διαστημικό λεωφορείο, αλλά και πήραμε μια… καλή γεύση για τις συναρπαστικές σκηνές, που περιλαμβάνουν καταδιώξεις, ατελείωτες μάχες σώμα με σώμα και καμένα ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα φυσικά έχει ο Vin Diesel (Dominic Torreto), το νέο μέλος της παρέας, John Cena (Jacob Torreto), αλλά και οι Tyrese Gibson (Roman Pearce), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Ludacris (Tej Parker) και Jordana Brewester (Mia Torreto).

Μετά το εν λόγω τρίλεπτο trailer, σειρά παίρνει ένα καινούριο, το οποίο «πλημμυρίζει» από κασκαντερικά κόλπα, αδρεναλίνη και οδήγηση στα… κόκκινα.

Advertisement

Η ουσία, όμως, του βίντεο δεν είναι άλλη από μια παράκληση που κάνει ο Vin Diesel με αποδέχτες τους απανταχού σινεφίλ.

Δεδομένης της κρίσης που βιώνουν οι κινηματογράφοι ελέω πανδημίας, ο 53χρονος ηθοποιός, καλεί τους λάτρεις της ταινίας να συρρεύσουν στις αίθουσες προσφέροντας χείρα βοηθείας.

Advertisement

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που τα φώτα «πέφτουν» και λαμβάνει δράση ο προτζέκτορας […] Αφού μείναμε χωριστά για τόσο πολύ καιρό, πλέον έφτασε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πλοκή του Fast & Furious 9

Advertisement

Ο Dominic Torreto απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Letty και τον γιο τους, τον μικρό Brian, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Dom να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Dom, ο Jacob.

Το νέο trailer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Cybertruck στα χέρια του Jay Leno (VIDEO)
To νέο hypercar της Lotus θα δείχνει κάπως έτσι
Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design