Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Fast & Furious 9 (+video)

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Fast & Furious 9 (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται το Fast & Furious 9 (+video)

ΝΕΑ

Το νέο τρέιλερ του Fast & Furious 9 επιβεβαιώνει ότι οι ήρωες της σειράς είναι ικανοί ταξιδεύσουν  μέχρι….το διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Είστε έτοιμοι για την επόμενη τρέλα της παρέας του Fast and Furious που πρόκειται να δείτε;

Σας υπενθυμίζουμε, πως έχουμε ήδη δει την «οικογένεια των Μαχητών Των Δρόμων» να ταξιδεύει στο Τόκιο, ή τη Βραζιλία, να φέρει ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο με δύο Dodge Chargers, να δίνει μάχη σε έναν ατελείωτο αεροδιάδρομο, να κάνει άλματα με αυτοκίνητα ανάμεσα σε δύο ουρανοξύστες και πολλά άλλα. Το επόμενο βήμα είναι η… μετατροπή σε διαστημικό  λεωφορείο, μίας  Pontiac Fiero.

Στο απόσπασμα από αυτό το νέο τρέιλερ τριών λεπτών για το Fast and Furious 9, το διαστημόπλοιο Fiero, είναι φαινομενικά επιβεβαιωμένο. Στο τέλος αυτού του νέου τρέιλερ, βλέπουμε τον Roman (Tyrese Gibson) και τον Tej (Ludacris) να είναι δεμένοι στο Fiero, που είναι τοποθετημένο πάνω από ένα μεγάλο φορτηγό αεροπλάνο. Φορούν (σπιτικά φτιαγμένες διαστημικές στολές) και μια προσεκτική ματιά βλέπετε να εκτοξεύονται.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το υπόλοιπο τρέιλερ; Υπενθυμίζουμε ότι η οικογένεια (φίλοι) είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Dominic Toretto (Vin Diesel) με μία αξιοσημείωτη εξαίρεση: Την πραγματική του οικογένεια. Ο John Cena παίζει τον μικρότερο αδερφό του Dom, τον Jakob, ο οποίος προφανώς δεν είναι ευχαριστημένος που ζει στη σκιά του μεγάλου αδερφού όλα αυτά τα χρόνια. Έχει φτιάξει ένα στρατό αφιερωμένο στην προσπάθειά του να καταστρέψει τον Dom, αλλά πέρα ​​από αυτό, γνωρίζουμε ότι ο Jakob είναι κακός επειδή γράφει το όνομά του με k αντί για c.

Παρατηρώντας το κλιπ θα δείτε πως οι σκηνές με εφέ είναι περισσότερες από αυτές με κανονικά γυρίσματα. Στα παράδοξα της ταινίας (ναι έχει και από αυτά) ο χαρακτήρας της Helen Mirren (Magdalene Shaw) η οποία «σπάει» ένα αναιδές χαμόγελο κατά τη διάρκεια ενός κυνηγητού αυτοκινήτων, η Ramsey (Nathalie Emmanuel), η οποία παραδέχεται ότι δεν μπορεί να οδηγήσει και μετακινεί φορτηγό και η εμφάνιση του Χαν (Sung Kang). Ακόμη δεν μάθαμε πως επέστρεψε από τους νεκρούς .

Advertisement

Το FF9 θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 25 Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται η Corvette Grand Sport του Fast and Furious 5
Από αναβολή σε αναβολή το Fast & Furious 9
Netflix: Τα Fast & Furious από το 1 έως το 7