Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέο Toyota Land Cruiser στην 70η επέτειο του μοντέλου;

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο Toyota Land Cruiser στην 70η επέτειο του μοντέλου;

ΝΕΑ

Nέο Toyota Land Cruiser στην 70η επέτειο του μοντέλου;

ΝΕΑ

Το Land Cruiser της τρέχουσας γενιάς πρόκειται να σταματήσει να παράγεται για λίγους μήνες τις επόμενες εβδομάδες μετά από 14 χρόνια και οι φήμες έχουν φουντώσει πως η Toyota προσανατολίζεται για την παρουσίαση της νέας γενιάς στη συμπλήρωση των 70 ετών του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες που θέλουν την Toyota να παρουσιάζει τη νέα γενιά του μοντέλου στην επέτειο των 70 ετών του, εστιάζουν στον ερχόμενο Αύγουστο για τα αποκαλυπτήρια.

Την 1η Αυγούστου του τρέχοντος έτους συμπληρώνονται 70 χρόνια από την παρουσίαση του μοντέλου στην πρώτη του γενιά και αυτή η ημερομηνία είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί για να δώσει η Τoyota στο κοινό τη δυνατότητα να δει την επόμενη γενιά του εμβληματικού εκτός δρόμου μοντέλου της. Μετά το κλείσιμο του εργοστασίου που κατασκευάζει το Land Cruiser, λέγεται ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές προκειμένου οι εγκαταστάσεις να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή της επόμενης γενιάς και αυτή είναι μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει μερικούς μήνες.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν  διαμορφωθεί, η Toyota δεν θα έχει απόθεμα για να καλύψει τη ζήτηση (που σημειώνεται πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου) και εύλογα θα υπάρξει διακοπή στην τροφοδοσία. Η Toyota αναμένεται να παραδώσει τα τελευταία διαθέσιμα αυτοκίνητα τον Απρίλιο και κάπως έτσι θα μπούμε στην περίοδο της διακοπής έως ότου φτάσει το νέο μοντέλο. Στις ΗΠΑ, το Land Cruiser διατίθεται μόνο με μία επιλογή κινητήρα, ένα V8 5,7 λίτρων αλλά το μοντέλο της επόμενης γενιάς φέρεται να πωλείται με υβριδικό V6 3,5-λίτρων twin-turbo και ένα turbodiesel 3.3-λίτρων. Το νέο μοντέλο αναμένεται να εμφανίζει βελτιωμένη εκτός δρόμου συμπεριφορά και φέρεται να χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η τρέχουσα γενιά του μοντέλου.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Toyota Land Cruiser: Έρχεται με τρεις νέους κινητήρες

Η Hyundai είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Toyota

Advertisement

H ανάρτηση κάνει τη διαφορά στο νέο Toyota Yaris