Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hyundai έτοιμη να αντιμετωπίσει την Toyota

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hyundai έτοιμη να αντιμετωπίσει την Toyota

ΝΕΑ

H Hyundai έτοιμη να αντιμετωπίσει την Toyota

ΝΕΑ

Το μελλοντικό SUV της Hyundai αναμένεται να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα το κάνουν να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις το Toyota Land Cruiser.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai μας έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά της στην κατηγορία των μεγάλων SUV, όπως τα Santa Fe και Palisade, αλλά αυτό που επιθυμούν διακαώς οι άνθρωποι του Κορεάτη κατασκευαστή είναι η δημιουργία μοντέλων με αυξημένες «εκτός δρόμου» ικανότητες.

Και αυτό γιατί όπως δηλώνουν ορισμένα από τα στελέχη της Hyundai, έχει φτάσει η στιγμή όπου θα πρέπει να κατασκευαστεί ένα τετρακίνητο όχημα που θα μπορεί να βάλει δύσκολα στο μοντέλο που εδώ και αρκετές δεκαετίες θεωρείται το σημείο αναφοράς, που δεν είναι άλλο από το Toyota Land Cruiser.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας επ’ αυτού σε αυστραλιανή ιστοσελίδα, ο υπεύθυνος προϊοντικής στρατηγικής της Hyundai για την συγκεκριμένη ήπειρο, Andrew Tuitahi, ήταν ξεκάθαρος στην άποψή του ότι υπάρχει ελεύθερο πεδίο για την έλευση ενός νέου σκληροτράχηλου μοντέλου-ανταγωνιστή του Land Cruiser. Παράλληλα δήλωσε ότι η Hyundai είναι έτοιμη να φτιάξει ένα καλύτερο από το ιαπωνικό SUV μοντέλο. «Μελετάμε ότι αφορά το λανσάρισμα ενός τέτοιου μοντέλου. Υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις για να κυκλοφορήσει στην αγορά, όπως η παράδοση που έχει δημιουργήσει το Land Cruiser. Έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε πολλές από αυτές».

Το πότε θα δωθεί το πράσινο φως από την Hyundai για να κατασκευαστεί το εν λόγω μοντέλο, παραμένει άγνωστο. Αλλά και πάλι το έργο του δεν αναμένεται εύκολο, καθώς το Land Cruiser θα συνεχίζει να δηλώνει το παρών. Μάλιστα μέσα στο 2021 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του που θα βασίζεται σε νέο πλαίσιο τύπου σκάλας με αρκετά στοιχεία να έχουν δανειστεί από  την πλατφόρμα TNGA.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Μέχρι και η Αφρική δε θα δέχεται εισαγόμενα σαπάκια

Μπλόκο των Αρχών στα παλαιά ρυπογόνα Euro 4 diesel!

Διαλειτουργικότητα στα διόδια όχι όμως και στις… εκπτώσεις!

Advertisement