Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Renault Clio με στιλ και πλούσια γκάμα κινητήρων

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Renault Clio με στιλ και πλούσια γκάμα κινητήρων

ΝΕΑ

Νέο Renault Clio με στιλ και πλούσια γκάμα κινητήρων

ΝΕΑ

Το στιλ και η εμφάνιση ανέκαθεν αποτελούσαν δυνατά σημεία του Renault Clio.

Advertisement
Advertisement

Mπορεί το γαλλικό best seller να έχει εντυπωσιακή αισθητική, όμως η γκάμα των κινητήρων του μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Αυτή, είναι σε θέση να καλύψει ακόμη και τον πλέον απαιτητικό αγοραστή, ο οποίος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον κινητήρα 1.0 Sce βενζίνης 65 ίππων, τον ισχυρό turbo κινητήρα TCe απόδοσης 90 ίππων και 160 Nm ροπής, τον 1.0 TCe LPG διπλού καυσίμου (βενζίνης-υγραερίου) 100 ίππων / 170 Νm ροπής –μία ολοκληρωμένη πρόταση οικονομίας και επιδόσεων- ιδανική για την περίοδο που η μέση τιμή της αμόλυβδης χτυπάει κόκκινο.

Σαφώς, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο εξαιρετικός πετρελαιοκινητήρας Blue dCi 100 ίππων με 260 Nm ροπής, 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και φυσικά εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από τον ολοκαίνουριο κινητήρα E-TECH υβριδικής τεχνολογίας και απόδοσης 140 ίππων. Το Clio σε αυτή την έκδοση κινητήρα μπορεί να κινηθεί ακόμη και 100% ηλεκτρικά και για το 80% των αστικών του μετακινήσεων, ενώ η μεγάλη ιπποδύναμη εγγυάται ένα εκρηκτικό πακέτο οδηγικής απόλαυσης

Η ποικιλία στη γκάμα των κινητήρων για το νέο Clio έρχεται απλά να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο μοντέλο με υψηλή αισθητική και δεκάδες τεχνολογίες.

Advertisement

Ορισμένες από αυτές είναι το σύστημα παραμετροποίησης Μultisense, τα full led φωτιστικά σώματα, το Renault Εasy Connect, η οθόνη multimedia αφής έως 9,3 ιντσών ή ακόμη και το ηχοσύστημα BOSE 7 ηχείων.

Advertisement

Και μην ξεχνάμε τα επίπεδα άνεσης, καθώς το γαλλικό μικρό (με μήκος 4,05 μέτρα) θυμίζει μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας όσον αφορά στον “αέρα” για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, με το χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 391 λίτρα (που το κατατάσσουν στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Renault Clio καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν service, ενώ, στις υβριδικές του εκδόσεις, η εγγύηση της μπαταρίας φτάνει τα 8 χρόνια ή τα 160.000 χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Renault Clio 1.0 TCe LPG
Renault και Dacia με LPG: Γιατί το υγραέριο είναι η απόλυτη λύση
Όλα τα Renault και Dacia με LPG: Τώρα είναι η ώρα!

Advertisement