Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Pagani Zonda το 2022

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Pagani Zonda το 2022

ΝΕΑ

Νέο Pagani Zonda το 2022

ΝΕΑ

Αν και η Pagani έχει πει κατ’ επανάληψη πως με το Zonda έχει «τελειώσει», μπροστά μας έχουμε άλλη μια έκδοση του μοντέλου που σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι η τελευταία.

Advertisement
Advertisement

Το Pagani Zonda είναι ένα supercar που παρουσιάστηκε το 1999 και τώρα, με την ανάμιξη της LMM Design, προκύπτει άλλη μια έκδοση- προφανώς ενδιαφέρουσα.

Αυτό το αυτοκίνητο θα είναι ένα Pagani Zonda 760 Roadster και φέρεται να είναι η πέμπτη και τελευταία εκδοχή για την έκδοση 760 του μοντέλου. Η LMM Design έχει αναλάβει τη σχεδίαση του μοντέλου κομμάτι- κομμάτι, τη στιγμή που όλη η παραγωγική διαδικασία των τροποποιημένων μερών, γίνεται στις εγκαταστάσεις της Pagani στο San Cesario Sul Panaro.

Η εικόνα teaser του LMM 760, δείχνει το υπεραυτοκίνητο από το πλάι και φαίνεται πως το αμάξωμα είναι εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα το οποίο είναι εκτεθειμένο. Οι υπόλοιπες εικόνες από τη συναρμολόγηση του αυτοκινήτου που έχει δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία, δείχνουν απλά τη διαδικασία της τοποθέτησης του κινητήρα στο πίσω μέρος του σωληνωτού πλαισίου.

Advertisement
Advertisement

Όπως και στα υπόλοιπα Zonda 760, έτσι και αυτό αναμένεται να χρησιμοποιεί τον κινητήρα V12 με τη χωρητικότητα των 7,3 λίτρων της Mercedes-AMG. Η απόδοση του κινητήρα στην προκειμένη περίπτωση, είναι 750 ίπποι και 780 Nm ροπής και σε λίγους μήνες από τώρα, όταν και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του αυτοκινήτου, θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις επιδόσεις ή την τιμή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H διάδοχος της Pagani Huayra το 2023
Νέο teaser από την Pagani για τη Huayra R
Προς πώληση 1 από τις μόλις 10 Pagani Zonda R Evolution

Advertisement

 

 

Advertisement