Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H διάδοχος της Pagani Huayra το 2023

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H διάδοχος της Pagani Huayra το 2023

ΝΕΑ

H διάδοχος της Pagani Huayra το 2023

ΝΕΑ

Το μοντέλο που θα διαδεχτεί την Huayra στη γκάμα της Pagani, θα έχει και εκείνο V12 κινητήρα και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023.

Advertisement
Advertisement

Το μελλοντικό hypercar της Pagani που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023, θα εφοδιάζεται με turbo V12 της Mercedes-AMG.

Mε την εσωτερική κωδική ονομασία «C10», το νέο hypercar θα διαθέτει τον biturbo V12 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 6,0 λίτρων που κατασκευάζει η AMG ειδικά για τις ανάγκες της Pagani. Μάλιστα θα είναι και ακόμα πιο δυνατό σε απόδοση ισχύος από την τρέχουσα αντίστοιχη πρόταση της εταιρείας που αποδίδει 791 ίππους και 107,0 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Ο Horacio Pagani δήλωσε πρόσφατα πως ο κινητήρας αυτός, έχει εξελιχθεί μετά από συναντήσεις και συζητήσεις με πελάτες της Pagani, όπου παρίστατο και άνθρωποι της AMG προκειμένου να «ταιριάξουν» οι επιθυμίες των μεν, με τη δυνατότητα των δε να παρουσιάσει ένα μηχανικό σύνολο που θα αποδίδει εξαιρετικά και θα αντέχει πολλά χρόνια.

Το αποτέλεσμα των συναντήσεων με τους πελάτες της Pagani, ήταν εντυπωσιακό μια και όπως προέκυψε, κανείς τους δεν επιθυμούσε ένα νέο μοντέλο με υβριδικό ή ηλεκτρικό σύνολο για την κίνηση. Αυτό που τέθηκε στο τραπέζι ως ζητούμενο, ήταν η ευκολία στη χρήση αλλά και η διατήρηση του βάρους σε όσο το δυνατό πιο χαμηλά επίπεδα.

Advertisement

Από τις δηλώσεις του Horacio Pagani, προκύπτει πως η αναμονή δεν θα είναι και πολύ μεγάλη για τους πελάτες της μάρκας, μια και το επόμενο μοντέλο που θα διαδεχτεί τη Huayra θα είναι πιο ακραίο σε απόδοση και θα παρουσιαστεί το 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Pagani Huayra R ορμάει στην πίστα (video)
Άραβες επενδύουν στην Pagani
Προς πώληση 1 από τις μόλις 10 Pagani Zonda R Evolution

 

 

Advertisement