Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser από την Pagani για τη Huayra R

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser από την Pagani για τη Huayra R

ΝΕΑ

Νέο teaser από την Pagani για τη Huayra R

ΝΕΑ

Το πίσω μέρος με τη θηριώδη φτερούγα της Huayra R αφήνει σε κοινή θέα το νέο teaser της Pagani για τη νέα εκδοχή του αυτοκινήτου που προορίζεται για χρήση πίστας.

Advertisement
Advertisement

Πριν από 12 χρόνια, η Pagani παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του Zonda R, του εκπληκτικού μοντέλου με τον κινητήρα AMG από την Mercedes-Benz CLK GTR.

Ήταν το απόλυτο Pagani που δεν μπορούσε να οδηγηθεί στο δρόμο και τώρα, η Pagani είναι έτοιμη να αποκαλύψει ένα διάδοχο μοντέλο. Στο σκοτεινό teaser αυτό, βλέπουμε τη σιλουέτα του όπως φαίνεται από πίσω. Η εικόνα αυτή δημοσιεύτηκε στο Facebook με τη λεζάντα: «Σήμερα, περίπου 13 χρόνια αργότερα πρόκειται να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο αυτού του ταξιδιού … μείνετε συντονισμένοι». Αν και δεν αναφέρεται ρητά, αυτό το επερχόμενο Pagani είναι πιθανότατα η Huayra R που είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2020 από τον ίδιο τον Horacio Pagani. Όπως και ο προκάτοχός του, το Huayra R είναι η πιο δυναμική έκδοση του πανίσχυρου Pagani Huayra.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, φαίνεται ότι το Huayra R θα έχει μια τεράστια πτέρυγα στο πίσω μέρος, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος για να μεγιστοποιήσει το αεροδυναμικό όφελος. Προφανώς η εικόνα θα συμπληρωθεί και με πολλά ακόμα αεροδυναμικά βοηθήματα, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα της Pagani. Οι πληροφορίες σχετικά με το Huayra R είναι ελάχιστες αλλά το τελευταίο teaser που προήλθε από την Ιταλία, έδειξε τον V12 κινητήρα του supercar. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Pagani Huayra R θα φτάσει με ένα V12 που θα παράγει πάνω από 900 ίππους με τις περιποιήσεις της AMG και θα μπορεί να στροφάρει έως και πάνω από τις 9.500 σ.α.λ.

Διαβάστε ακόμα:
Το hypercar της Hongqi θα παράγεται στην Ιταλία
Pagani Huayra με V12 και ηλεκτρικές εκδόσεις
Απίστευτο: Οδηγός F1 διαλύει μια σπάνια McLaren (Φωτογραφίες)