Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο και για τα Mini John Cooper Works

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο λογότυπο και για τα Mini John Cooper Works

ΝΕΑ

Νέο λογότυπο και για τα Mini John Cooper Works

ΝΕΑ

H MINI επέλεξε την εμβληματική πίστα του Nurburgring, για το ντεμπούτο του νέου λογότυπου της JCW.

Advertisement
Advertisement

Είναι σύνηθες φαινόμενο, την τελευταία δεκαετία, οι εταιρείες να αλλάζουν τα λογότυπά τους, θέλοντας να αναδείξουν τη διαρκή εξέλιξη, αλλά και με σεβασμό στο παρελθόν.

Tο φινάλε της σεζόν του Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, ενός από τα πιο συναρπαστικά events μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Γερμανία, έδωσε στην Bulldog Racing την τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο λογότυπο John Cooper Works σε δράση. Ο δυναμικός σχεδιασμός του λογότυπου αντικατοπτρίζει τις επιδόσεις του John Cooper Works και εμφανίστηκε εντυπωσιακά στη μέση της συναρπαστικής, αλλά βροχερής αγωνιστικής δράσης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο λογότυπο John Cooper Works αντιπροσωπεύει το πάθος και τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Θα αντικαταστήσει το προηγούμενο λογότυπο JCW σε όλα τα οχήματα της νέας οικογένειας MINI που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο.

«Το νέο λογότυπο John Cooper Works είναι μια έκφραση του απεριόριστου ενθουσιασμού και υπερηφάνειας που νιώθουμε για την JCW. Η John Cooper Works και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο DNA του MINI. Θα συνεχίσουν να οδηγούν το καινοτόμο πνεύμα και τη δημιουργικότητά μας στο μέλλον», λέει η Stefanie Wurst, Brand Director MINI.

Advertisement

ΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mini Countryman
Τo νέo MINI Cooper SE στην Ελλάδα (+τιμές)
Το εκρηκτικό ηλεκτρικό MINI Cooper JCW κυκλοφορεί