Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Genesis X: Δείχνει το μέλλον

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Genesis X: Δείχνει το μέλλον

ΝΕΑ

Νέο Genesis X: Δείχνει το μέλλον

ΝΕΑ

Το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai αποκάλυψε ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο που εντυπωσιάζει με το φουτουριστικό και παράλληλα γήινο design του.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση ενός νέο πρωτότυπου ηλεκτρικού οχήματος υπό την ονομασία Genesis X προχώρησε το premium παρακλάδι της Hyundai.

Με το νέο concept η μάρκα γνωστοποιεί τις προθέσεις της με επίκεντρο τη μελλοντική σχεδίαση των μοντέλων της. Σήμα κατατεθέν συνιστά το μοτίβο “Two Lines”, με τις δύο ευδιάκριτες, χαρακτηριστικές LED γραμμές που επωμίζονται ρόλο φωτιστικών σωμάτων. Αυτές «εφάπτονται» στις άκρες της μάσκας και συνεχίζουν έως τα μπροστινά φτερά. Η ίδια σχεδιαστική αρχιτεκτονική εφαρμόζεται και στο πίσω μέρος, όπου τα φώτα συνθέτουν μια εντυπωσιακή οπτική υπογραφή.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος του coupe δεσπόζει η πεντάγωνη γρίλια “Crest Grille” σε 3D G-Matrix μοτίβο, που εισβάλει στην κεντρική εισαγωγή αέρα του προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει πλειάδα καθαρών γραμμών που προσδίδουν «κύρος» στο μοντέλο. Κοιτώντας το Genesis X από το πλάι, συναντάμε «φουσκωμένα» φτερά και επιβλητικές ζάντες, δύο στοιχεία που δίνουν μια σπορ χροιά στο μοντέλο.

«Το νέο Genesis X μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο όραμα της «Αθλητικής Κομψότητας», ανέφερε ο Sang Yup επικεφαλής σχεδιασμού της Genesis.

Advertisement

Όπως προαναφέραμε, το Genesis X θα έχει ηλεκτρική καρδιά, κάτι που ελήφθη σοβαρά υπόψη κατά τον σχεδιασμό του. Ειδικότερα, το σχήμα του συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη ψύξη των μπαταριών και την αύξηση της αυτονομίας.

Όσον αφορά το χρώμα αμαξώματος, αυτό είναι το Lencois Blue, το οποίο αντλεί έμπνευση από τις λιμνοθάλασσες του Εθνικού Πάρκου Lençóis Maranhenses της Βραζιλίας.  Ξεχωριστή νότα, τέλος, δίνει η πράσινη απόχρωση στις δαγκάνες των φρένων που καθρεφτίζουν το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Genesis X.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμή: Hyundai i30 Fastback 1.5 T-GDi 160 PS 48V
Το νέο, σπορ Hyundai Kona Ν αποκαλύπτεται
Δοκιμή: Hyundai i20 1.2 84ps

Advertisement