Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες πληροφορίες για τη Rolls Royce Ghost

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες πληροφορίες για τη Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Νέες πληροφορίες για τη Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της νέας Rolls Royce Ghost η βρετανική εταιρία αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαιρετική ηχομόνωση του υπερπολυτελούς μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα όταν μιλάμε για την επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης τομείς όπως αυτός της ηχομόνωσης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και σε αυτό ακριβώς οι τεχνικοί της Rolls Royce φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Μετά τις πρόσφατες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για την Ghost η Rolls Royce επανέρχεται με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την καταπολέμηση του θορύβου και των ενοχλήσεων στο εσωτερικό του νέου μοντέλου. Σε δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρεται λοιπόν πως δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι που αφορά την ακουστική και την ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών. Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα οι τεχνικοί της εταιρίας εφάρμοσαν πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση τμημάτων με διπλή επιφάνεια σε κρίσιμα για την ηχομόνωση σημεία του αμαξώματος ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 100 κιλά ηχομονωτικού υλικού. Επιπλέον η νέα Ghost θα έχει ως στάνταρ διπλά τζάμια καθώς και ελαστικά με ειδικό ηχομονωτικό αφρό στο εσωτερικό τους.

rolls royce ghost

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την ενίσχυση της ηχομόνωσης οι τεχνικοί της Rolls Royce δούλεψαν εντατικά επάνω στις διάφορες συχνότητες που παράγονται από κάθε υποσύστημα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να τις ρυθμίσουν στο κατάλληλο εύρος που έχει αποδειχθεί πως είναι πιο αποδεκτό και ευχάριστο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

rolls royce ghost

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Τρία κινηματογραφικά αυτοκίνητα σε δημοπρασία

Τι κάνει η Rolls-Royce στο Nurburgring; (+video)

Advertisement

Τhe Spirit of Ecstasy. Η ιστορία του εμβλήματος της Rolls Royce (+video)