Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Rolls-Royce Ghost το φθινόπωρο

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Rolls-Royce Ghost το φθινόπωρο

ΝΕΑ

Νέα Rolls-Royce Ghost το φθινόπωρο

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce Ghost δεύτερης γενιάς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο – και αυτές οι τελευταίες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα είναι πολλά περισσότερα από μια baby Phantom.

Advertisement
Advertisement

Θα παρουσιαστεί το τέταρτο τρίμηνο του έτους και θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με την τελευταία Phantom που κυκλοφόρησε το 2017 αλλά και την Cullinan η οποία αποκαλύφθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Άνθρωποι της Rolls-Royce τόνισαν: «Το πλαίσιο αλουμινίου της μάρκας θα υποστηρίξει όλα τα μελλοντικά προϊόντα της Rolls-Royce. Η ευελιξία, η επεκτασιμότητα και η μοναδική κατασκευή του προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα”. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κατασκοπεύσαμε τη νέα Ghost: Οι φωτογράφοι μας τη συνέλαβαν πέρυσι ανάμεσα ένα σύνολο αυτοκινήτων BMW, συμπεριλαμβανομένων των X5 και σειράς 8.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη αλουμινένια πλατφόρμα αποκαλύπτει επίσης μια παρόμοια γκάμα κινητήρων, όπως είναι ο 6,75 λίτρων V12 των Phantom και Cullinan. Η τετρακίνηση θα δώσει το παρών στη Ghost για πρώτη φορά, διευρύνοντας την πρόσφυση σε χώρες που είναι ακόμη περισσότερο απαραίτητη.

Μεγάλο μέρος του εσωτερικού θα είναι επίσης οικείο από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας – με κοινά ψηφιακά συστήματα, αν και το αριστοκρατικό σχέδιο θα είναι διαφορετικό. Η ύπαρξη νέου προϊόντος – όπως η νέα Ghost – θα βοηθήσει στην τόνωση της ζήτησης, και έτσι θα προσφερθούν ταυτόχρονα διαφορετικά στυλ αμαξώματος από την αρθρωτή αρχιτεκτονική της πλατφόρμας. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι θα υπάρχουν στη γκάμα τόσο κανονικές εκδόσεις από πλευράς διαστάσεων όσο και long με μακρύ μεταξόνιο.

Advertisement

Η Rolls-Royce Ghost του 2021 εξακολουθεί να έχει τις ιδιαίτερες πίσω πόρτες, όπως τα μεγαλύτερα αδέλφια της ενώ και ο σχεδιασμός θα λέγαμε πως θα αποστασιοποιηθεί αρκετά συγκριτικά με το σημερινό μοντέλο.