Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ΒΜW M2: Η κλεψύδρα αδειάζει

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ΒΜW M2: Η κλεψύδρα αδειάζει

ΝΕΑ

Νέα ΒΜW M2: Η κλεψύδρα αδειάζει

ΝΕΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκαίνουργια Μ2 η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Σειρά 2 κυκλοφορεί ήδη και στην χώρα μας (εδώ η σχετική δοκιμή), αλλά όπως είναι λογικό το βλέμμα όλων είναι επικεντρωμένο στη δεύτερη γενιά της κορυφαίας Μ2.

Μάλιστα, η αποκάλυψη της νέας Μ2 έχει και την τιμητική της αφού φέτος το M Division συμπληρώνει 50 χρόνια από την στιγμή που παρουσίασε την πρώτη του δημιουργία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία πέρα από το παρακάτω teaser βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η BMW προαναγγέλλοντας την αποκάλυψη του νέου της μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το Newsauto εξασφάλισε μία αποκλειστική ψηφιακή εικόνα που μας δείχνει πως περίπου θα είναι η νέα M2.

Αυτό που περιμένουμε γενικότερα είναι η προσθήκη αεροδυναμικών βελτιώσεων (μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πίσω πτέρυγα/ διαχύτης, τονισμένα φτερά κ.α.) που παράλληλα θα δώσουν μια πιο «πολεμική» όψη στο αμάξωμα. Κάτι ανάλογο δηλαδή που ισχύει και για την συναρπαστική πρώτη γενιά της M2.

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο εξελιγμένος εξακύλινδρος σε σειρά bi-turbo τρίλιτρος S58 που θα αποδίδει περίπου 430-450 άλογα. Θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ για όσους θέλουν πιο αγνή απόλαυση πιθανότατα θα υπάρχει και χειροκίνητο 6άρι.

Advertisement

Η ισχύς θα περνά στους πίσω τροχούς μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού. Όσο για το «0-100» πιθανότατα αυτό θα ολοκληρώνεται σε περίπου 4 δευτερόλεπτα με την τελική να ξεπερνά τα 280 χλμ./ώρα. Λογικά θα υπάρξει και μία πιο hardcore έκδοση

Αξιοσημείωτο είναι πως ήδη η ΒMW έχει δώσει εικόνες με καμουφλάζ από τη νέα M2, έξω από το εργοστάσιο της στο Μεξικό. Εκεί δηλαδή που κατασκευάζεται η Σειρά 2 και εκεί όπου θα παράγεται και η νέα Μ2 από τα τέλη του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: ΒMW 220i Coupe
Επίσημο: Η νέα BMW 2 Coupe
Νέα BMW M2: Θα εκτοξευθεί στους 490 ίππους;