Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πού θα κατασκευάζεται η νέα BMW M2;

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πού θα κατασκευάζεται η νέα BMW M2;

ΝΕΑ

Πού θα κατασκευάζεται η νέα BMW M2;

ΝΕΑ

Καμουφλαρισμένη και σε… μεξικάνικο έδαφος φιγουράρει αυτές τις ημέρες η BMW M2.

Advertisement
Advertisement

Όσα αυτοκόλλητα και αν έχει επάνω της δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Αυτό που σίγουρα δεν κρύβεται είναι το εργοστάσιο της βαυαρικής εταιρείας στο Μεξικό στο φόντο, γεγονός που υποδηλώνει ξεκάθαρα και τη γραμμή παραγωγής από όπου θα βγαίνει η νέα M2. Το εκρηκτικό μικρό της BMW θα αποκαλυφθεί πλήρως μέχρι τα τέλος τους έτους και έρχεται μαζί με τα πεντηκοστά γενέθλια του τμήματος M.

Advertisement
Advertisement

Από τα λίγα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε πως η νέα M2 θα είναι πισωκίνητη, πιθανότατα θα συνεργάζεται (στις στάνταρ εκδόσεις) με μηχανικό 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε με τον τρίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα της μεγαλύτερης M4. Αυτός φθάνει σε απόδοση τους 450 ίππους και τα 550 Nm ροπής και στην κορυφαία του εκδοχή (twin turbo) ξεπερνά ακόμη και τους 500 ίππους.

Η νέα M2 εκτός από μηχανικό 6άρι κιβώτιο θα λανσαριστεί και με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη της ZF, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα έχουμε και έκδοση (M xDrive) με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων αποκαλύψεων τόσο από πλευράς πληροφοριών, όσο και περισσότερων φωτογραφιών χωρίς καμουφλάζ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα BMW M2 Coupe (+video)
Μία BMW M2 Competition με άγριες διαθέσεις
Συγκριτικό: BMW M235i xDrive Gran Coupe vs Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan

Advertisement