Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα συλλεκτική έκδοση για το Suzuki Jimny

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα συλλεκτική έκδοση για το Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Νέα συλλεκτική έκδοση για το Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Οι φίλοι του Suzuki Jimny στη Μαλαισία έχουν στη διάθεσή τους μια ακόμα εξοπλιστική έκδοση η οποία ονομάζεται «Rhino» και απευθύνεται σε πολύ λίγους.

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη γενιά του Jimny είναι στη διαδικασία επανασχεδίασής της αλλά για τους Ευρωπαίους φίλους του εμβληματικού μοντέλου της Suzuki αυτό έχει… ακαδημαϊκό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, στις αγορές όπου εξακολουθεί να διατίθεται, η ιαπωνική εταιρεία δημιουργεί ειδικές εξοπλιστικές εκδόσεις του 4×4 μοντέλου, πριν το λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής του.

Αυτή τη φορά η Suzuki παρουσίασε στην αγορά της Μαλαισίας μια νέα εξοπλιστική έκδοση την οποία ονομάζει «Rhino» (σημ.: συντομογραφία του «Rhinoceros»). Αυτή διαθέτει αμάξωμα βαμμένο σε λευκό περλέ χρώμα και στο καπό του υπάρχουν διαμήκεις λωρίδες σε συνδυασμό κόκκινου, μαύρου και γκρι χρώματος.

Advertisement
Advertisement

Στο αμάξωμά του υπάρχουν μαύρου χρώματος θόλοι τροχών, οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν χρωμιωμένο κάλυμμα και στα πλαϊνά του έχει τοποθετηθεί αυτοκόλλητο σε κόκκινη-μαύρη διχρωμία.

Η μάσκα του έχει διαμορφωθεί ώστε να παραπέμπει στην αντίστοιχη που είχε το Jimny στο παρελθόν, υπάρχει ασημένιας απόχρωσης προστατευτική ποδιά εμπρός, κόκκινου χρώματος λασπωτήρες στους τροχούς και ασημένιου χρώματος προστατευτικές ποδιές στα διαφορικά, κάτω από το αυτοκίνητο.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, το κάλυμμα της ρεζέρβας έχει ενσωματωμένη την εικόνα ενός ρινόκερου και το ίδιο ισχύει πάνω από τον λογότυπο της ονομασίας του μοντέλου.

Advertisement

Σύμφωνα με τη Suzuki, το Jimny Rhino Edition δεν έχει αλλαγές στον κινητήρα ή την απόδοσή του. Θυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του υπάρχει ο 1.5 VVT των 102 ίππων.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα παραχθεί μόλις σε 30 μονάδες και η τιμή πώλησής της στη Μαλαισία έχει οριστεί στα 174.900 ρινγκίτ (περίπου 34.535 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
|Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για Suzuki
Παράταση στα Suzuki Test Ride Days
Κι όμως! Είναι Suzuki Jimny!

Advertisement