Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έξυπνες λύσεις αστικής μετακίνησης από την Suzuki

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έξυπνες λύσεις αστικής μετακίνησης από την Suzuki

NEWSMOTO

Έξυπνες λύσεις αστικής μετακίνησης από την Suzuki

NEWSMOTO

Η Suzuki έχει προσθέσει τα ποιοτικά scooters Address και Avenis στην δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. σε δελεαστικές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki Motorcycles αποφάσισε το 2023 να εμπλουτίσει την γκάμα της και με πρακτικά scooter αστικής μετακίνησης στην δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. Τα πιο προσιτά είναι τα Avenis 125 και Address 125 τα οποία μαζί με το πιο premium Burgman Street 125 δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση στους αναβάτες που θέλουν με ποιότητα και ασφάλεια να καλύψουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Τα Suzuki Avenis 125 και Address 125  είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της Suzuki Motorcycles. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα και να γνωρίσουν από κοντά τα δύο scooter τα οποία υπόσχονται πρακτικές, οικονομικές και ποιοτικές μετακινήσεις στην πόλη. Παράλληλα οι τιμές των δύο scooter είναι πολύ δελεαστικές και έχουν οριστεί για το Avenis 125 στα 2.895 ευρώ και για το Address 125 στα 2.695 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, τα δύο μικρά scooter ακολουθούν διαφορετικό δρόμο με το Avenis να είναι πιο σύγχρονο και αθλητικό, ενώ το Address να είναι πιο ρετρό με έντονες τις ιταλικές επιρροές. Ο κινητήρας είναι κοινός και στα δύο μοντέλα. Το μονοκύλινδρο μηχανικό σύνολο είναι αερόψυκτο, 124 κ.εκ. και αποδίδει 8,7 ίππους. Έχει στηριχθεί πάνω στην τεχνολογία Suzuki Eco Performance η οποία εξασφαλίσει χαμηλή κατανάλωση και ικανοποιητικές επιδόσεις πάντα με την γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία της Suzuki.

Κοινά είναι και τα περιφερειακά με το ατσάλινο πλαίσιο, τις αναρτήσεις και τα φρένα να υπόσχονται άνεση, ασφάλεια και ευελιξία μέσα στην πόλη. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και 10 ιντσών πίσω, ενώ στην περίπτωση του Avenis τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος είναι χαμηλό (105 και 107 κιλά), ενώ στον εξοπλισμό έχουμε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, USB θύρα φόρτισης, σύστημα Easy Start και για το Avenis ψηφιακή οθόνη LCD και σύστημα Suzuki Eco Drive.

Advertisement

Στην περίπτωση του Burgman Street 125EX έχουμε να κάνουμε με ένα πλούσια εξοπλισμένο scooter το οποίο ακολουθεί ποστά τα ποιοικά χαρακτηριστικά της οικογένειας των Burgman. Άνετο, πολυτελές και καλά εξοπλισμένο το Burgman 125 έρχεται στην τιμή των 3.095 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το διαμάντι της Team Classic Suzuki
Πρώτες δοκιμές για το ηλεκτρικό Suzuki Burgman
Το Address θα βάλει ξανά την Suzuki στον χάρτη των 125 κ.εκ.