Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραγγελίες- ρεκόρ για το 5θυρο Suzuki Jimny

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραγγελίες- ρεκόρ για το 5θυρο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Παραγγελίες- ρεκόρ για το 5θυρο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου έγιναν στην Auto Expo 2023, στο Δελχί τον Ιανουάριο που μας πέρασε και από τότε, η Suzuki έχει δεχτεί καταιγισμό ενδιαφερόμενων.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι εκδόσεις του Jimny που διατίθενται στην τοπική αγορά, διαθέτουν τον ίδιο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με τη χωρητικότητα των 1,5 λίτρων.

Ο κινητήρας αυτός, αποδίδει 103 ίππους και 134 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο πεντάρι, είτε με αυτόματο 4 σχέσεων. Στην αγορά της Ινδίας, το Jimny θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με το Zeta να είναι το βασικό και το Alpha να είναι το πλούσιο. Στην πλουσιότερη έκδοση, το Jimny  διαθέτει αυτόματους προβολείς LED, οθόνη ψυχαγωγίας 9 ιντσών με σύστημα SmartPlay Pro+ της Suzuki, cruise control και ηχοσύστημα από την Arkamys.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο διαθέτει επίσης έξι αερόσακους, ESP με υποβοήθηση συγκράτησης σε ανηφόρα, έλεγχο κατάβασης για έντονες εκτός δρόμου κατωφέρειες, κάμερα οπισθοπορείας και φυσικά ABS. Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται στάνταρ με το σύστημα AllGrip Pro 4WD της Suzuki με χειροκίνητη επιλογή της τετρακίνησης αλλά και των «κοντών» σχέσεων της μετάδοσης.

Η Suzuki Maruti που αντιπροσωπεύει τo μοντέλο στην αγορά της Ινδίας, έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 30.000 παραγγελίες για το νέο μοντέλο, του οποίου το εμπορικό λανσάρισμα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 7 Ιουνίου. Στοιχεία για την τιμολόγηση του μοντέλου στην Ινδική αγορά δεν υπάρχουν ακόμα αλλά οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα κόστος που θα κυμαίνεται από τα 11.200 έως τα 13.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα πακέτα σέρβις από την Suzuki
Suzuki Test Ride Days σε όλη την Ελλάδα
Οδηγούμε στην Ελλάδα την Suzuki V-Strom 800DE

Advertisement