Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Τώρα παίζεις μπάσκετ και με παπούτσια Porsche…

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα παίζεις μπάσκετ και με παπούτσια Porsche…

Car Gadget

Τώρα παίζεις μπάσκετ και με παπούτσια Porsche…

Car Gadget

Το 2024 σηματοδοτεί την 50η επέτειο της εμβληματικής Porsche 911 και η Puma, σε συνεργασία με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, δημιούργησε μία ξεχωριστή κολεξιόν.

Advertisement
Advertisement

Porsche και Puma γιορτάζουν μαζί την 50η επέτειο της 911, σε συνεργασία με τον αστέρα του NBA, LaMelo Ball. Ο σχεδιασμός των ρούχων και των παπουτσιών της κολεξιόν είναι 100% εμπνευσμένος από την εμβληματική 911 Turbo, παρότι δεν θα το καταλάβει κανείς με την πρώτη ματιά.

Τα δύο κύρια νέα προϊόντα της σπέσιαλ κολεξιόν της Puma είναι τα MB.03, τα μπασκετικά με τα οποία αγωνίζεται στα παρκέ ο LaMelo Ball και τα sneaker, All-Pro Nitro.

Και στα δύο, κυριαρχεί ένα έντονο κίτρινο, αλλά ξεχωρίζουν λόγω του ότι το μπασκετικό έχει περισσότερες και πιο αιχμηρές μαύρες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, και τα δύο έχουν χαραγμένο σε ορισμένα σημεία το «Porsche» και το «Turbo» ως ξεκάθαρη νύξη στην προέλευση της έμπνευσης.

Πέραν των δύο μοντέλων της Puma στα παπούτσια, η κολεξιόν περιλαμβάνει σχεδόν κάθε είδους ρούχο. Φούτερ, ζακέτα, μπλουζάκι, φόρμα και σορτς είναι αυτά που επέδειξε η εταιρεία αθλητικών ειδών στη νέα της γκάμα.

Advertisement

Η σπέσιαλ κολεξιόν έχει ήδη λανσαριστεί και είναι διαθέσιμη προς πώληση τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Puma, όσο και σε αυτήν την Porsche Design. Οι τιμές ξεκινούν από τα περίπου 40 ευρώ και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 165 αναλόγως το προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα επετειακά sneakers της θρυλικής Porsche 911
H υβριδική Porsche 911 εξελίσσεται!
Όλα γίνονται ηλεκτρικά, η Porsche 911 επιμένει κλασικά!

Advertisement