Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H υβριδική Porsche 911 εξελίσσεται!

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H υβριδική Porsche 911 εξελίσσεται!

ΝΕΑ

H υβριδική Porsche 911 εξελίσσεται!

ΝΕΑ

H επανασχεδιασμένη 911 ολοκληρώνει σταδιακά τη διαδικασία εξέλιξής της και οι πληροφορίες για το διαχρονικό μοντέλο της Porsche έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

Advertisement
Advertisement

Το 2019 άρχισε να πωλείται στην αγορά η όγδοη γενιά της Porsche 911 (φωτογραφίες), αυτή που έχει την κωδική ονομασία «992». Η επανασχεδίασή της πραγματοποιείται ήδη και η «992.2» (όπως είναι η κωδική ονομασία. πλέον) θα παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

Φυσικά, η διαδικασία αφορά σε όλες τις εκδόσεις της 911, την coupe, την Cabriolet, την Targa και την Turbo. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στα πρωτότυπα με τα οποία πραγματοποιείται αυτή, οι οφθαλμοφανείς αλλαγές αφορούν στα φώτα εμπρός και πίσω όπως και στους προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στους τελευταίους, ο εμπρός διαθέτει πλέον μεγάλα ανοίγματα στο κάτω μέρος του στα οποία υπάρχουν κάθετες κινούμενες γρίλιες, οι οποίες συμβάλλουν και στη βελτίωση της αεροδυναμικής του αμαξώματος. Ο πίσω έχει ενσωματωμένο αεροδυναμικό διαχύτη διαφορετικής διαμόρφωσης απ’ ό,τι τώρα.

Επίσης, στο πίσω μέρος, τα νέα στοιχεία είναι το επανασχεδιασμένο καπό του κινητήρα και τα LED φώτα τα οποία είναι πιο λεπτά, συγκριτικά.

Στο εσωτερικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όργανα αναλογικών ενδείξεων θα αντικατασταθούν από αντίστοιχα ψηφιακής απεικόνισης, η κονσόλα θα είναι επανασχεδιασμένη και τα υλικά που θα υπάρχουν στο εσωτερικό θα είναι καλύτερα.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, οι (ανεπιβεβαίωτες, πάντως) πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ο νέος boxer των 3,6 λίτρων ο οποίος σταδιακά θα αντικαταστήσει αυτόν των 3,8 λίτρων σε όλες τις σχετικές εκδόσεις της 911.

Advertisement

Επίσης, το επανασχεδιασμένο μοντέλο θα διαθέτει για πρώτη φορά κινητήρες τόσο με σύστημα ήπιας διάταξης 48 Volt όσο και με σύστημα πλήρους υβριδικής διάταξης. Το τελευταίο είναι γνωστό με το αρκτικόλεξο «THEV» και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Rimac Automobili.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Porsche Taycan
Σούπερ γιαγιά 83 ετών πηγαίνει «τάπα» Porsche και Lamborghini! (+video)
Η off-road Porsche 911 σκάβει στην άμμο (+video)

 

Advertisement