Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα ναυαρχίδα από την DS

Ελλάδα 16:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ναυαρχίδα από την DS

Mobility

Νέα ναυαρχίδα από την DS

Mobility

Το νέο κορυφαίο SUV της DS, θα τοποθετείται «απέναντι» στο Audi Q5 βάζοντας «φωτιά» στην πολυσυλλεκτική αυτή κατηγορία των premium μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Με αισθητικά στοιχεία που έχουμε δει στο πρωτότυπο Aero Sport Lounge, το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της DS θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από το DS 7

Με το μοντέλο αυτό θα ολοκληρωθεί η γκάμα των αυτοκινήτων της μάρκας, συμπληρώνοντας πεντάδα, καθώς θα μπει πάνω από τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9. Το νέο αυτό premium SUV, το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές, μπορεί να έχει πάρει κάποια στοιχεία από το πρωτότυπο Aero Sport Lounge αλλά σε μέγεθος θα είναι μικρότερο.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των επιρροών από το πρωτότυπο, η νέα ναυαρχίδα της DS αναμένεται να υιοθετήσει αισθητικές λύσεις που έχουμε δει και στο ανανεωμένο DS 7 (φωτογραφίες), με κυριότερη αυτή των χαρακτηριστικών φώτων ημέρας με τις «γραμμές» των led’s στις δύο πλευρές της μάσκας. Το νέο μοντέλο της DS θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, προσφέροντας αυτονομία που θα ξεπερνά τα 690 χιλιόμετρα.

Είναι πιθανό στο νέο μοντέλο να δούμε μια μεγαλύτερη, πιο προηγμένη έκδοση της νέας μπαταρίας η οποία έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιείται από την εταιρεία σε άλλα μοντέλα της, όπως είναι το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 μετά την τελευταία του ανανέωση. Το νέο μοντέλο, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως και να κάνει ντεμπούτο στις αγορές, από το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: DS 7 Crossback E-Tense 225, φινέτσα και τεχνολογία
Δοκιμή: DS 7 Crossback E-Tense 225 PS
Αυτή είναι η πρώτη roadster του Keanu Reeves (+video)

 

Advertisement