Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η πρώτη roadster του Keanu Reeves (+video)

Ελλάδα 6:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η πρώτη roadster του Keanu Reeves (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η πρώτη roadster του Keanu Reeves (+video)

NEWSMOTO

Η Arch Motorcycle παρουσίασε τη δεύτερη μοτοσικλέτα της η οποία φέρει τη σφραγίδα του ηθοποιού Keanu Reeves.

Advertisement
Advertisement

Τον Keanu Reeves τον έχουμε γνωρίσει καλά από τα διάσημα blockbuster του Χόλιγουντ και την επική σειρά ταινιών Matrix. Πολλοί φίλοι της μοτοσικλέτας γνωρίζουν επίσης ότι ο Καναδός ηθοποιός είναι φανατικός δικυκλιστής έχοντας μάλιστα ιδρύσει τη δική του εταιρεία μοτοσικλέτας που έχει ονομάσει Arch Motorcycle.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Καλιφόρνια και πίσω στο 2017 μας είχε παρουσιάσει την πρώτη μοτοσικλέτα KRGT-1. Το 2022 ήρθε η στιγμή να δούμε τη δεύτερη μοτοσικλέτα της Arch Motorcycle η οποία ονομάστηκε 1s. Πρόκειται για μια μυώδη roadster μοτοσικλέτα η οποία θυμίζει αρκετά την KRGT-1, αλλά σίγουρα είναι πιο ολοκληρωμένη με καλύτερο φινίρισμα και πιο έντονη προσωπικότητα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της 1s είναι ο θηριώδης δικύλινδρος V2 2.032 κ.εκ. της S&S ο οποίος αποδίδει 165 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και ξηρό συμπλέκτη, ενώ τον ψεκασμό έχει αναλάβει σύγχρονο σύστημα της S&S. Το πλαίσιο της Arch Motorcycle 1s είναι χειροποίητο ατσάλινο με κοντύτερο μεταξόνιο από το KRGT-1 και νέο αλουμινένιο υποπλαίσιο. Το ψαλίδι είναι, για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα της Arch, μονόμπρατσο αλουμινίου με το άξονα να είναι από τιτάνιο.

Η μοτοσικλέτα του Keanu Reeves έχει εμπιστευτεί τις αναρτήσεις της Ohlins με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο πίσω. Στα φρένα η Arch έχει επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο έχοντας σύστημα της ISR με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα πίσω με ABS στον βασικό εξοπλισμό.

Advertisement

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών από ανθρακονήματα της BST και μια που αναφερθήκαμε στα ανθρακονήματα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 1s διαθέτει carbon σύστημα εισαγωγής καυσίμου και αέρα. Η Arch 1s είναι διαθέσιμη προς παραγγελίας στην τιμή των 131.500 ευρώ!

Advertisement

Βίντεο της Arch Motorcycle 1s.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Arch Motorcycles: Με την υπογραφή του Keanu Reeves
Keanu Reeves: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Brawn GP
Ο Keanu Reeves και το Ford Mustang του (vid)

Advertisement