Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα μόδα στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων;

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα μόδα στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων;

ΝΕΑ

Νέα μόδα στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων;

ΝΕΑ

Η Toyota λανσάρει ένα νέο σύστημα ήχου το οποίο θα λατρέψει η νέα γενιά των hipster οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Την προηγούμενη εβδομάδα η Toyota και το ειδικό τμήμα της TRD Pro παρουσίασε μια ειδική έκδοση Trailhunter του θηριώδους pick-up Tacoma. Ανάμεσα στα εκπληκτικά τεχνικά στοιχεία του μοντέλου όπως οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Fox, οι μεγάλοι δίσκοι στα φρένα, οι ειδικοί αποσβεστήρες και το υβριδικό σύστημα μετάδοσης η Toyota παρουσίασε και ένα πολύ ενδιαφέρον σύστημα ήχου.

Το σύστημα κατασκευάστηκε από την JBL σε συνεργασία με την Toyota και έχει να κάνει με ένα αποσπώμενο ηχείο. Το ηχείο βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, πίσω από την οθόνη infotainment και με τεχνολογία Bluetooth συνδέεται με το αυτοκίνητο παρέχοντας εξαιρετικά επίπεδα ήχου.

Advertisement
Advertisement

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι ο χρήστης μπορεί να το αφαιρέσει και να το μετακινήσει όπου εκείνος θέλει προκειμένου να συνεχίσει το… πάρτι.

Το συγκεκριμένο ηχοσύστημα μπορεί να εμφανίστηκε σε μια ειδική έκδοση ενός pick-up, ωστόσο αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα. Δεν αποκλείεται λοιπόν το επόμενο καυτό γκάτζετ στα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων να είναι το αποσπώμενο ηχείο που θα μπορεί ο οδηγός να το μετακινήσει όπου θέλει συνεχίζοντας να ακούει την αγαπημένη του μουσική.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota C-HR Neon Lime σε συνεργασία με την JBL
Ηχοσυστήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα ηλεκτρικά
Η Focal παρουσιάζει το ηχοσύστημα του Peugeot 308