Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota C-HR Neon Lime σε συνεργασία με την JBL

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota C-HR Neon Lime σε συνεργασία με την JBL

ΝΕΑ

Toyota C-HR Neon Lime σε συνεργασία με την JBL

ΝΕΑ

Τη νέα έκδοση Neon Lime με την υπογραφή της JBL και εστίαση στη ηχητική πιστότητα παρουσίασε η Toyota για το C-HR.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της έκδοσης Neon Lime θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες και φυσικά το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της θα είναι το ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας της JBL. Το μεσαίο SUV της Toyota είναι εξοπλισμένο με το πακέτο 360 JBL Music Experience που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ακουστικά της JBL όπως και μια εξάμηνη συνδρομή στην μουσική πλατφόρμα Deezer.

Τα εμπρός καθίσματα ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση είναι επενδεδυμένα με μαύρο δέρμα αλκαντάρα όμως το πιο χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο της έκδοσης Neon Lime είναι φυσικά το χρώμα με την κιτρινοπράσινη απόχρωση η οποία και έχει δώσει το όνομά της στη συγκεκριμένη έκδοση. Μαζί με αυτό το χρωματισμό, το C-HR Neon Lime συνοδεύεται από μαύρη οροφή, μαύρες ζάντες αλουμινίου και φώτα LED.

Advertisement
Advertisement

To C-HR Neon Line θα προσφέρεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα ισχύος που συνδυάζει κινητήρα 1.8 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική απόδοση 122 ίππων και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Οι πωλήσεις του C-HR Neon Lime αναμένεται να ξεκινήσουν στο άμεσο προσεχές διάστημα.