Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηχοσυστήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα ηλεκτρικά

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηχοσυστήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Ηχοσυστήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Η Panasonic κατά τη διάρκεια της φετινής CES στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε ένα ηχοσύστημα ειδικά σχεδιασμένο για τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Είναι δεδομένη η ανάγκη για περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας από τα δευτερεύοντα συστήματα στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα όλων των εταιρειών.

Καθώς λοιπόν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον, όλα τα υποσυστήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτά και χρειάζονται ενέργεια, είναι επιτακτική ανάγκη να επανασχεδιαστούν. Αυτό ακριβώς μας δείχνει η Panasonic Automotive Systems στη φετινή CES, όπου ήδη αποκάλυψε ένα «αρθρωτό» ηχοσύστημα, σχεδιασμένο ειδικά για χρήση σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το ηχοσύστημα αυτό, υπόσχεται μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και σημαντικά μικρότερο βάρος, χωρίς να «χάνει» σε ποιότητα αναπαραγωγής ακόμα και στις υψηλότερες εντάσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η Panasonic επανατοποθετεί ακόμα και τα ηχεία, τα οποία παραδοσιακά είναι τοποθετημένα χαμηλά στις πόρτες. Φέρνοντάς τα ψηλότερα, μπορεί να προσφέρει καλύτερη εμπειρία ακρόασης ακόμα και με λιγότερα ηχεία.

Οι δοκιμές της Panasonic έχουν δείξει μείωση έως και 67% στην κατανάλωση ενέργειας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό όταν μιλάμε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ενέργειας και ο περιορισμός της κατανάλωσης, είναι ύψιστης σημασίας. Κι όλα αυτά, με αποδεδειγμένη τη διατήρηση της υψηλής πιστότητας στην ακρόαση κάθε είδους μουσικής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το Ioniq 5 Robotaxi πάει στη φετινή CES η Hyundai (+video)
Συμφωνία γιγάντων με νέα μάρκα για τα ηλεκτρικά
Με αυτόνομα «κουτιά» στη CES η Toyota (+video)