Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Jeep Compass

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Jeep Compass

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Jeep Compass

ΝΕΑ

Το αμερικανικό SUV διατίθεται με νέα γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού, διατηρώντας όλη την τεχνολογία και τα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Με έμφαση στον εξηλεκτρισμό, το Jeep Compass διατίθεται τόσο στην πιο τετρακίνητη έκδοση Plug-in Hybrid, όσο και στην ήπια υβριδική e-Hybrid 48V.

Διατηρώντας όλα τα στοιχεία που το έχουν κάνει πετυχημένο, το Jeep Compass συνεχίζει την πορεία του και είναι διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις εξοπλισμού που το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Ιδανικά προσαρμοσμένη στα ζητούμενα της αγοράς, η γκάμα του Jeep Compass περιλαμβάνει τα εξής επίπεδα εξοπλισμού:

Advertisement
Advertisement

Altitude και Summit για την ήπια υβριδική έκδοση e-Hybrid 48V και Altitude, Summit, Business, Overland, Trailhawk για την Plug-in Hybrid 4xe των 235 ίππων.

 

Advertisement

Ήδη από το Altitude, ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας, ενώ όπως πάντα, την πιο σκληροτράχηλη επιλογή αποτελεί το Trailhawk, με προστατευτικές ποδιές στο σύστημα μετάδοσης και την εμπρός ανάρτηση, καθώς και το Selec-Terrain με πρόγραμμα Rock που του χαρίζουν επιδόσεις στην off-road οδήγηση.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πάνω από 80 συστήματα ασφάλειας, μεταξύ των οποίων την προειδοποίηση σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα ανεξαρτήτως ταχύτητας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλατών, ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, έλεγχος ενδεχόμενης σύγκρουσης με διασταυρούμενο όχημα κατά την όπισθεν, καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στην ψηφιακή τεχνολογία, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη TFT 10,25 ιντσών. Υποστηρικτικά, μια οθόνη αφής 10,1 ιντσών φροντίζει για το χειρισμό του infotainment Uconnect 5, το οποίο διαθέτει ασύρματη σύνδεση με Apple Car Play και Android Auto.

 

Advertisement

Το παρόν δίνουν και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Uconnect services, οι οποίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο σε συγκεκριμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου, τον προγραμματισμό της φόρτισης και του κλιματισμού στα Plug-in Hybrid, καθώς και την πρόσβαση σε πληροφορίες της συνολικής κατάστασής του.

Όλες οι νέες εκδόσεις εξοπλισμού του Compass είναι ήδη διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, συνοδευόμενες από εγγύηση 4 ετών (ή 160.000 χιλιομέτρων) όπως και όλα τα μοντέλα της Jeep, ενώ για τα Plug-in Hybrid ο φόρος εταιρικής χρήσης είναι μηδενικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Avenger 1.2T 100 PS
Jeep Compass e-Hybrid: Κομψός λάτρης της περιπέτειας
Το θρυλικό Jeep Wrangler θα συνεχίσει υπό τάση