Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobility 2023: Mercedes EQS SUV, το αστέρι του event

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2023: Mercedes EQS SUV, το αστέρι του event

ΝΕΑ

Mobility 2023: Mercedes EQS SUV, το αστέρι του event

ΝΕΑ

H Mobility 2023 συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να δείχνει στους επισκέπτες της το μέλλον της αυτοκίνησης στη χώρα μας. Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα σε αυτή είναι η Mercedes EQS SUV.

Advertisement
Advertisement

H δημιουργία ενός αμιγώς ηλεκτρικού πολυτελούς SUV δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάζεται μεγάλη τεχνογνωσία, παράδοση και οι αντίστοιχοι πόροι. Όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα για τη Mercedes-Benz.

Έπειτα από την παρουσίαση της EQS, η EQS SUV ήταν το αναμενόμενο. Ένα εκπληκτικής τεχνολογικής αρτιότητας νέο μοντέλο το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν τα πλεονεκτήματα μιας πολυτελέστατης λιμουζίνας με τον δυναμισμό και τη μεγαλύτερη ελευθερία που έχει και επιτρέπει ένα SUV.

Η EQS SUV είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο και αυτό φαίνεται κάθε στιγμή στον χώρο του Golden Hall στο οποίο διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία η φετινή Mobility.

Advertisement
Advertisement

Η σύγχρονη σχεδίασή της, το κύρος του ονόματος της Mercedes-Benz, οι πολυάριθμες λεπτομέρειες στο αμάξωμά και στο εσωτερικό της, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φυσικά η μεγάλη οθόνη Hyperscreen με το προηγμένο σύστημα MBUX είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που προσελκύουν τους πολυάριθμους επισκέπτες.

Οι τελευταίοι, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV, να το θαυμάσουν και να ικανοποιήσουν μια μεγάλη επιθυμία τους: Να βρεθούν κοντά στο αυτοκίνητο που θα ήθελαν να αποκτήσουν.

Advertisement

Η EQS SUV επιβάλλεται στον χώρο με την παρουσία της. Ένα μοντέλο το οποίο συγκεντρώνει ό,τι πιο σύγχρονο έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι της Mercedes-Benz στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement

Το πολυτελές SUV μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με τη διαμόρφωση του εσωτερικού του: Είτε με πέντε θέσεις, είτε με επτά. Το μήκος της EQS SUV φτάνει τα 5.125 χλστμ., το πλάτος της τα 1.959 χλστμ. και το ύψος της τα 1.718 χλστμ.

Η EQS SUV διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις σε ό,τι αφορά στη μέγιστη ισχύ της: την 450+ η οποία έχει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και αποδίδει  360 ίππους, την 450 4MATIC με δύο ηλεκτροκινητήρες και μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ επίσης 360 ίππους.

Advertisement

Επίσης, διατίθεται η EQS 580 4ΜATIC μέγιστης συνδυαζόμενης ισχύος 544 ίππων και η υπερπολυτελής Mercedes-Maybach EQS 680 SUV, με μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης και μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 658 ίππους.

Όσοι ενδιαφέρονται να δυο από κοντά την EQS SUV μπορούν να επισκεφτούν τη Mobility 2023 στο Golden Hall ως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Mercedes EQS SUV 450 4MATIC
Mercedes Λάμδα Star: H luxury εμπειρία στο after sales (+video)
H Mercedes αναβαθμίζει τις EQE, EQS και EQS SUV