Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Roadster ή supercar; Η Mansory μας μπέρδεψε!

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Roadster ή supercar; Η Mansory μας μπέρδεψε!

ΝΕΑ

Roadster ή supercar; Η Mansory μας μπέρδεψε!

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος, «συναντήθηκε» με τη Mercedes-AMG SL και την έκανε… τούμπανο.

Advertisement
Advertisement

Μια Mercedes-AMG 63, είναι από την… εργοστασιακή φύση της, ένα αυτοκίνητο που δύσκολα κοιτάς στα μάτια. Αυτό σημαίνει ότι έχει έναν bi-turbo V8 4,0 λίτρων με 577 ίππους και 800 Nm ροπής. Με τη βοήθεια ενός tuner επιπέδου Mansory, το γερμανικό roadster γίνεται το κάτι άλλο.

Σύμφωνη με την ανακοίνωση της εταιρείας, το αυτοκίνητο είναι κατά 133 ίππου και 200 Nm, πιο δυνατό.. Αυτό μεταφράζεται σε 710 ίππους και 1000 Nm ροπής, που θα μπορούσαν κάλλιστα, να το τοποθετήσουν, ως εκθεσιακό μοντέλο, στην ίδια βιτρίνα με ένα καθαρόαιμο supercar.

Το τυπικό SL 63 χρειάζεται 3,4 δευτερόλεπτα, για να επιταχύνει από στάση στα 100ψλμ/ώρα και αυτό λέγεται ότι είναι δύο δέκατα ταχύτερο. Η τελική ταχύτητα δεν έχει παραμείνει η ίδια, καθώς ανέρχεται στα 325 χλμ/ώρα.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα, η Mansory υποστηρίζει ότι διαθέτει το πακέτο, για να δώσει τελική ιπποδύναμη 838hp και 1.150 Nm ροπής!

Εκτός από τον αναβαθμισμένο όγκο, η Mansory προσφέρει το ίδιο κιτ αμαξώματος για το SL 63, που έχουμε δει μερικές φορές. Αποτελείται από τα πρόσθετα ανθρακονήματα στο μπροστινό, στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος. Η εταιρεία μιλά επίσης για τους διαθέσιμους τροχούς για αυτό το μοντέλο, δηλώνοντας ότι αποτελούν μέρος της σειράς FY.5 και FD.15.

Advertisement

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο φοράει γκρι εξωτερικά με το συνηθισμένο carbon διακοσμητικό και μια πινελιά κίτρινου χρώματος. Το εσωτερικό είναι εν συντομία ορατό στις εικόνες που κοινοποιούνται και έχει λευκή δερμάτινη ταπετσαρία, που υπέγραψε και η Mansory.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το λογότυπό της, που διακοσμεί διάφορα στοιχεία αυτού του SL 63, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και ολοκληρώνει τη μεταμόρφωση.

Advertisement

Η Mansory δεν έχει ανακοινώσει τιμή, για Mercedes-AM SL, αλλά είναι βέβαιο ότι απευθύνεται σε πραγματικά περιορισμένο αριθμός πελατών, με το ανάλογο πορτοφόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παγκοσμιοποίηση τέλος για τα αυτοκίνητα
Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)
IAA Mobility 2023: Όλα όσα θα δούμε στο Μόναχο!