Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes Λάμδα Star: H luxury εμπειρία στο after sales (+video)

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes Λάμδα Star: H luxury εμπειρία στο after sales (+video)

ΝΕΑ

Mercedes Λάμδα Star: H luxury εμπειρία στο after sales (+video)

ΝΕΑ

Η απόκτηση μιας Mercedes-Benz είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο στον κόσμο της πολυτέλειας της αυτοκίνησης. Και η Λάμδα Star υπόσχεται ότι και η φροντίδα της θα είναι μία εξίσου luxury εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Πως ορίζεται άραγε η πολυτέλεια; Για τον περισσότερο κόσμο είναι κάτι μακρινό και άπιαστο. Για εκείνους όμως που γνωρίζουν, πολυτέλεια είναι η ευκαιρία που έχεις να βιώσεις την ποιότητα σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Και στη Λάμδα Star γνωρίζουν πολύ καλά πως να σου προσφέρουν απλόχερα αυτή την αίσθηση της ποιότητας.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας νιώθεις αμέσως ότι έχεις περάσει σε ένα άλλο κόσμο εξυπηρέτησης και παροχών. Μία όαση δημιουργικότητας, καινοτομίας  και υψηλού αισθητικού γούστου, για την οποία η έκφραση “ευρωπαϊκού επιπέδου” είναι μάλλον κοινότοπη και πολύ λίγη μπροστά σε όσα σε περιμένουν.

Η εταιρία “Λάμδα Star A.E., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart” έχει πίσω της μία πολυετή παρουσία στον κλάδο της αυτοκίνησης στη χώρα μας. Και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, τόσο στην πώληση όσο και στο after sales, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία διαθέτει μία κάθετη μονάδα (Πωλήσεις και After Sales) στην οδό Πειραιώς 53, στο Μοσχάτο και μία εντυπωσιακή σε μέγεθος και παροχές μονάδα στην Κηφισιά (Α. Μεταξά 2 και Καλυφτάκη). Εκεί όπου δραστηριοποιούνται -εκτός των άλλων- μία έκθεση κορυφαίων σε ποιότητα μεταχειρισμένων οχημάτων, μαζί με ένα υπερπλήρες Εξουσιοδοτημένο Service για τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz και Smart και ένα υπερσύγχρονο φανοποιείο.

Στόχος των ανθρώπων της εταιρίας δεν είναι η διεκπεραιωτική εξυπηρέτηση των αναγκών ενός σύγχρονου αγοραστή, αλλά πρώτα και πάνω από όλα να νιώσει ότι βρίσκεται στον δικό του χώρο. Εκεί που η Mercedes του θα βρει το «σπίτι» της και θα έχει την υψηλότερου επιπέδου φροντίδα, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και τη συνδρομή ενός άριστα εκπαιδευμένου και φιλικού προσωπικού.

Advertisement

Για τη Λάμδα Star, όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και στο λεξιλόγιο των ανθρώπων της κυριαρχούν λέξεις όπως “εμπιστοσύνη”, “ενσυναίσθηση”, “σεβασμός και κατανόηση”. Έννοιες που όχι μόνο προσφέρουν το κάτι παραπάνω στην εξυπηρέτηση του πελάτη των ημερών μας, αλλά “δένουν” ιδανικά και με τα αυτοκίνητα της Mercedes και το μεγάλο κοινωνικό και συναισθηματικό status που τα συνοδεύει.

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι κάτι που χαρακτηρίζει κάθε στιγμή που θα περάσει ο ιδιοκτήτης μιας Mercedes μέσα στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της Λάμδα Star στην Κηφισιά. Σε ένα μοντέρνας αισθητικής σύμπλεγμα κτιρίων συστεγάζονται η έκθεση για την πώληση των αυστηρά επιλεγμένων Mercedes με την σφραγίδα-εγγύηση “Λάμδα-Επιλογές”, οι υπερσύγχρονοι άνετοι χώροι των συνεργείων καθώς και ένας χώρος αναμονής φτιαγμένος με υψηλό γούστο και την αίσθηση exclusiveness που αρμόζει σε πελάτες της Mercedes.

Advertisement

Στον χώρο του συνεργείου δραστηριοποιείται ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που λειτουργεί με συγκεκριμένες διαδικασίες που ορίζονται βάσει προδιαγραφών του εργοστασίου, με την δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με εξατομικευμένες συμβουλές και εξειδικευμένες προτάσεις συντήρησης.

Η υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση συνοδεύεται από πρακτικές που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την υπεραξία του service στη Λάμδα Star, όπως η τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes, η χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας καθώς και η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και ειδικών εργαλείων εγκεκριμένων από τη Mercedes.

Advertisement

Στους μεγάλους χώρους του συνεργείου φιλοξενείται και ένα άριστα στελεχωμένο φανοποιείο, με υψηλής εκπαίδευσης και εμπειρίας τεχνίτες, υπερσύγχρονα εργαλεία αποκατάστασης των ζημιών και δύο φούρνους βαφής τελευταίας γενιάς έτσι ώστε η Mercedes σας να επανέλθει στην αρχική της μορφή, σαν να την παραλαμβάνετε καινούργια όπως βγήκε από το εργοστάσιο.

Παράλληλα προσφέρονται Συμβόλαια Συντήρησης για διάστημα άνω των δύο ετών και παρέχονται προνομιακές τιμές και ειδικά πακέτα service, έτσι ώστε η πελατοκεντρική προσέγγιση της Λάμδα Star να είναι εκτός από μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και μία οικονομική διαδικασία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη μιας Mercedes.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάθε πελάτης της Λάμδα Star έχει τη δυνατότητα να απολαύσει και κάποιες ακόμα premium υπηρεσίες όπως τη μεταφορά του οχήματος από και προς την οικία ή την εργασία του, τη μεταφορά του στο κέντρο της Κηφισιάς, την παροχή οχήματος αντικατάστασης ή άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η Λάμδα Star κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί μία πρωτόγνωρη για τη χώρα μας εμπειρία που παρέχει η Λάμδα Star στον χώρο αναμονής, δίπλα ακριβώς από το συνεργείο. Ένα πραγματικό VIP σαλόνι εκλεπτυσμένης αισθητικής, όπου ο πελάτης μπορεί να περάσει ευχάριστα και πολιτισμένα την ώρα του, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του service.

Θέλοντας να προσφέρει μία φυσική συνέχεια ανάμεσα στο luxurious πνεύμα της Mercedes και στην αντίστοιχου επιπέδου after sales εξυπηρέτηση, η Λάμδα Star έχει δημιουργήσει στην Κηφισιά μία μονάδα-πρότυπο, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και πρωτοποριακές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τα στενά όρια της ελληνικής πραγματικότητας.

Μία αληθινή όαση ουσιαστικής πολυτέλειας για όσους το όνειρο μιας Mercedes δεν εξαντλείται στην αγορά της αλλά οφείλει να έχει και συνέχεια, στην αμέριστη φροντίδα και τη σωστή συντήρησή της. Είπαμε, η πολυτέλεια δεν είναι κάτι ακριβό και άπιαστο. Αλλά είναι κυρίως η ευκαιρία που σου δίνεται να βιώσεις την ποιότητα σε κάθε της μορφή. Και η Λάμδα Star προσφέρει, πρώτα και πάνω από όλα, αυτό το βίωμα της ποιότητας. Μην χάσετε αυτή την εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes CLE Cabriolet: Οι πρώτες εικόνες
Επίσημο: Η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz CLE
H Mercedes-Benz Vision One-Eleven δείχνει τις ηλεκτρικές AMG