Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobility 2023: Ford Mustang Mach-E, ο νέος θρύλος στο Golden Hall

Ελλάδα 6:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2023: Ford Mustang Mach-E, ο νέος θρύλος στο Golden Hall

ΝΕΑ

Mobility 2023: Ford Mustang Mach-E, ο νέος θρύλος στο Golden Hall

ΝΕΑ

Η ονομασία Mustang προκαλεί ιδιαίτερα συναισθήματα στους φίλους του αυτοκινήτου. Στην εποχή μας, η Mustang Mach-E αναλαμβάνει να δημιουργήσει τον δικό της μύθο, όπως φαίνεται και από τους επισκέπτες της Mobility 2023.

Advertisement
Advertisement

Όταν τα στελέχη της Ford αποφάσισαν να δώσουν την ονομασία Mustang στο καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό SUV μοντέλο τους ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή έγραφαν ιστορία.

Αρχικά, η Mustang Mach-E αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη, ίσως και σχετική καχυποψία από κάποιους, για το αποτέλεσμα. Όμως, όταν παρουσιάστηκε -και κυρίως όταν την είδαν από κοντά-, η γνώμη τους άλλαξε.

Όποιοι, δε, είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν, ή έστω να μετακινηθούν με αυτή, συνήθως έμεναν με το στόμα ανοιχτό και αναθεωρούσαν την αρχική άποψή τους. Για πάντα.

Advertisement
Advertisement

Το όραμα του Χένρι Φορντ, του ιδρυτή της εταιρείας, ήταν να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που είναι προσιτό για τους πολλούς, πρακτικό και αξιόπιστο. Το Model T ήταν το αποτέλεσμα.

Εκατόν έντεκα χρόνια αργότερα, στα τέλη του 2019, οι επίγονοί του στη Ford ανακοίνωσαν επίσημα τη Mustang Mach-E, μεταφέροντας το πνεύμα του Φορντ στη σύγχρονη εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement

Το ενδιαφέρον για αυτή είναι πολύ έντονο μεταξύ των επισκεπτών της Mobility 2023, το σημαντικότερου event για την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα στην Ελλάδα.

Advertisement

Το εντυπωσιακό αμάξωμά της, το στυλ της, η ευρυχωρία της, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, οι επιδόσεις της και η προσιτή τιμή της για την κατηγορία την κάνουν ένα πολύ ελκυστικό αυτοκίνητο.

Η Mustang Mach-E διατίθεται στη χώρα μας σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις αναφορικά με το επίπεδο εξοπλισμού και τη μέγιστη ισχύ της. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της δικίνητης (πισωκίνητης) και της τετρακίνητης εκδοχής AWD.

Τέλος, η απόδοση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Ford κυμαίνεται μεταξύ 269 ίππων και 487 ίππων, στην κορυφαία έκδοση Mustang Mach-E GT.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Ford Mustang Mach-E Rally (+ video)
Ford: Νέου τύπου μπαταρίες για την Mustang Mach-Ε
H Ford Mustang Mach-E έχει εξαιρετική αυτονομία χάρη στην υψηλή της τεχνολογία