Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Wald προτείνει την πιο ακραία εμφάνιση για Supra

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Wald προτείνει την πιο ακραία εμφάνιση για Supra

ΝΕΑ

H Wald προτείνει την πιο ακραία εμφάνιση για Supra

ΝΕΑ

Η Wald που ασχολείται με τις βελτιώσεις των αυτοκινήτων και προτείνει αισθητικές επεμβάσεις, «κερδίζει» τον ανταγωνισμό με την πιο ακραία πρόταση που θυμίζει μονοθέσιο της F1 στο μπροστινό μέρος της Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Οι παραπομπές στα μονοθέσια της F1 είναι αυτές που κάνουν την πρόταση της Wald τόσο υπερβολική όσο χρειάζεται για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αντίστοιχες.

Για την ακρίβεια, αν απομονώσει κανείς το μπροστινό μέρος, είναι σαν η Toyota Supra να έχει «καταπιεί» ένα μονοθέσιο και το ρύγχος του να εξέχει μπροστά. Η τελευταία δημιουργία του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου, Wald International, βάζει υποψηφιότητα για την πιο ακραία αισθητική επέμβαση που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Στο site της Wald, η συγκεκριμένη πρόταση περιγράφεται ως «εμφάνιση της Formula 1» και ουσιαστικά αφορά το νέο μπροστινό μέρος, μια και το υπόλοιπο κιτ που προτείνει ο βελτιωτικός οίκος είναι παλιότερο. Η κεντρική εισαγωγή αέρα κάτω από το νέο ρύγχος «κλείνει» δίνοντάς του ακόμα πιο επιθετική όψη.

Η Wald διατηρεί τα εργοστασιακά φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου αλλά τοποθετεί νέο προφυλακτήρα που δίνει την αίσθηση του ακόμα μεγαλύτερου πλάτους και πάει να ταιριάξει ιδανικά με τα πρόσθετα του κιτ, τα οποία βλέπουμε στα φτερά και τις πλευρές του αυτοκινήτου. Το πίσω μέρος του Supra της Wald είναι εξίσου τολμηρό, με αυξημένο πλάτος κατά 90 χιλιοστά (45 σε κάθε πλευρά).

Advertisement

Ένας νέος πιο επιθετικός και μεγάλος διαχύτης φιλοξενεί τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, δύο ανά πλευρά, με διαγώνια τοποθέτηση. Στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, η φτερούγα που εντοπίζεται εκεί, είναι ένα από τα ελάχιστα διακριτικά στοιχεία του κιτ και μάλιστα «χωρίζεται» σε δύο επίπεδα. Είναι πραγματικά ακραία η αισθητική παρέμβαση της Wald στο αντικειμενικά όμορφο αμάξωμα της Toyota Supra και μένει να δούμε πόσο μεγάλη θα είναι η ανταπόκριση από το κοινό και τους αγοραστές το συγκεκριμένο κιτ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H χαμηλωμένη Cullinan της Wald μοιάζει με station wagon
Toyota: Περιορίζει τη μεταπώληση του Land Cruiser
Μια Toyota Supra πιο ακριβή από Ferrari

 

Advertisement