Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Porsche 356 «χτισμένη» σε πλαίσιο 911 SC (render)

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Porsche 356 «χτισμένη» σε πλαίσιο 911 SC (render)

ΝΕΑ

Μια Porsche 356 «χτισμένη» σε πλαίσιο 911 SC (render)

ΝΕΑ

Στην Πολωνία είναι η εταιρεία που κατασκευάζει αυτό το restomod, που κάνει την 911 SC να μοιάζει πολύ με 356 από το παρελθόν της Porsche.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνος για το σχεδιασμό είναι ο Bo Zolland, ο οποίος συνδυάζει τον εμβληματικό σχεδιασμό του αυθεντικού 356 με μερικά πιο μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Έχουν γίνει σημαντικές αλλά σχετικά διακριτικές αλλαγές στο μπροστινό μέρος, με πρώτα και καλύτερα τα φτερά που έχουν επανασχεδιαστεί και αισθητικά έρχονται πιο κοντά σε εκείνα της 356 παρά το γεγονός πως κρατούν τη διαμόρφωση του μπροστινού μέρους της 911. Οι προβολείς έχουν αλλάξει σημείο έδρασης και εκτός αυτού, είναι πιο σύγχρονοι και επίσης υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας τοποθετημένος πιο χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Το 356 restomod διαθέτει τροχούς τύπου Fuchs με χρωμιωμένες ζάντες και χαμηλότερο προφίλ ελαστικών. Στο πίσω μέρος, το καπό του κινητήρα έχει τώρα δύο γρίλιες αντί για μία, ενώ έχουν επίσης τοποθετηθεί και νέα πίσω φώτα που ως σχήμα, παραπέμπουν σε αυτά της 356. Το αυτοκίνητο καθώς θα βασίζεται στο πλαίσιο της Porsche 911 SC του 1985, θα φέρει και τον κινητήρα της έκδοσης αυτής με τον εξακύλινδρο boxer των 3,2 λίτρων να είναι η βάση για την εξέλιξη και σε ότι αφορά τις επιδόσεις.

Πέραν των σκίτσων, δεν έχουμε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινήτου, για το οποίο η αισθητική είναι προφανώς ο λόγος για τον οποίο το εμπνεύστηκε ο Zolland. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον καλό λόγο για να έχει κάποιος μια 911 SC του 1985 και να την «θυσιάσει» στο βωμό της εικόνας της 356. Χώρια που η έκταση των επεμβάσεων, θα κάνει τη διαδικασία εξαιρετικά δαπανηρή που σημαίνει πως μάλλον θα συμφέρει κάποιον που έχει μια 911 SC να ψάξει να βρει και μια αυθεντική 356.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
H Porsche 356 του Walter Roerl έχει κινητήρα από 911 Turbo
Η πανίσχυρη Porsche 911 GT3 RS Cup εν δράσει (VIDEO)
H Porsche 911 SC του 1979 είναι όνειρο

Advertisement