Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια πιθανή εκδοχή του νέου Dacia Duster

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια πιθανή εκδοχή του νέου Dacia Duster

ΝΕΑ

Μια πιθανή εκδοχή του νέου Dacia Duster

ΝΕΑ

Μετά τα νέα Logan και Sandero το δημοφιλές Duster θα είναι το επόμενο μοντέλο της Dacia που θα περάσει τη διαδικασία του φρεσκαρίσματος με μια ψηφιακή απεικόνιση να μας δίνει μια πιθανή εκδοχή της ανανεωμένης εικόνας του.

Advertisement
Advertisement

Το Duster είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Dacia και όχι τυχαία καθώς εκτός από το πολύ ισχυρό κίνητρο του value for money αποτελεί αντικειμενικά μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη και ικανή πρόταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.

Η ανανέωση του Duster εκτιμάται πως θα προκύψει μέσα στο 2022 φέρνοντας μαζί με το φρεσκάρισμα της εικόνας του και μια σαφή ενδυνάμωση του τεχνολογικού του υπόβαθρου. Ωστόσο το γεγονός πως μιλάμε για facelift και όχι για μια ριζική αλλαγή πιθανότατα σημαίνει πως το Duster δεν θα αποκτήσει όλα τα τεχνολογικά καλούδια που κληρονόμησαν τα νέα Logan και Sandero τα οποία πλέον βασίζονται στην νέα πλατφόρμα CMF-B του ομίλου Renault την οποία χρησιμοποιεί και το Clio.

dacia grand duster rendered

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο πολύ πιθανή είναι η αισθητική σύνδεση του ικανότατου SUV της Dacia με τα μικρότερα μοντέλα της εταιρίας. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε και ο ψηφιακός καλλιτέχνης Kleber Silva δημιουργώντας την απεικόνιση μιας πιθανής εκδοχής του ανανεωμένου Duster ενσωματώνοντας αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία των Sandero και Logan. Μάλιστα η αποτύπωση δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου συνολικά αυτοκινήτου πράγμα που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ο δημιουργός ίσως σκέφθηκε πως μαζί με την ανανέωση ίσως προκύψει και η επταθέσια έκδοση Grand Duster η οποία έχει υπάρξει σαν σκέψη αλλά δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής.

dacia grand duster rendered

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Το Duster και σε έκδοση LPG!

Όσα κάνουν το Renault Clio E-TECH να ξεχωρίζει

Advertisement

Εντός του 2020 το μικρό ηλεκτρικό SUV της Renault